wiem
patu$ dziś tam zajrzałam i dziewczyna która się pojawila na watku heh dam sobie reke uciac ze to ona
styl pisania czysto jej, oczywiście laska nie ma okresu już 2 tygodnie, ale poki co się tym nie martwi...dopadl mnie rano taki wku** jak to w pracy czytałam ale stwierdziłam, ze szkoda się przez taka denerwować...bo ona chyba tylko tym zeruje ..
ale tego ze to ta **** jestem pewna . Prosty dowod - laska pisze tu cytat :
" Przestałam brać pigułki w połowie kwietnia, standardowo dostałam plamienie z odsatwienia, później 23 maja @, i od tamtego czasu nic...
Spóźnienie narazie okolo 2tyg. Poczytałam forum i widzę, że to norma i nie mam sie czym przejmować. Ze staraniami chcielismy odczekac około pół roku, minimum do końca wakacji.
Dzień przed spodziewanym terminem nie zabezpieczalismy się, zakładając no bo tuż przed to nie trzeba uważać...." mam wiec pytanie - CO TO STANDARDOWE PLAMIENIE Z ODSTAWIENIA ?! bo wybaczcie ale ja takiego nie miałam, wiec zaczynam sadzic ze jestem NIESTANDARDOWA. Poza tym skoro @ dostala 23 maja,dajmy na to trwala 7 dni wiec do 30 maja teraz pisze ze ma 2 tygodnie spóźnienia wiec @ POWINNA DOSTAC 21 CZERWCA tak ?? wiec jej cykle trwaja 22 DNI ?! heeeeloł kur** po prostu ewidentnie widać, ze to Angela albo h** wie kto to jest ! Matko ale mnie rozniosło normalnie.