reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Brzmi swietnie! my jak sie dorobimy w koncu kiedys dzieci to postanowilismy kazde wakacje w Polsce spedzac, zeby im pokazac nasz kraj. Moze kiedys sie zdecyduja wrocic :-)

reklama
mel w Katowicach na Brynowie mieszkam , niedaleko Mikołowskiej, w wieżowcach :happy: wiesz gdzie to na pewno, niedaleko Kopalni Wujek. Praktycznie rzut beretem.
Jak się patrze na zdjęcia patu$ki to na prawde zaluje ze mieszkam w miescie. Kurcze tu nawet nie ma gdzie na dobra sprawę wyjść. Ok, mamy park zaraz po drugiej stronie ulicy, na prawde ladny i duzy, ale mnie zawsze marzylo się mieszkac gdzies w zacisznym miejscu, w lesie, czy nad woda. Pieknie, cisza i spokoj. Jak jeździmy na wies na wakacje pod Czestochowe, gdzie rodzice maja tam domek, wtedy mogę z cala pewnoscia powiedzieć, ze odpoczywam :tak:

Siema sluchajcie!

Na watku o ciazy po anty pojawila sie nowa dziewczyna o nicku apatka. Wiecie co mysle czy to czasem nie jest nasza Angela. Spojrzcie na jej posta. Mi sie wydaje bardzo dziwny. I styl pisania do Angeli.

wiem patu$ dziś tam zajrzałam i dziewczyna która się pojawila na watku heh dam sobie reke uciac ze to ona :cool: styl pisania czysto jej, oczywiście laska nie ma okresu już 2 tygodnie, ale poki co się tym nie martwi...dopadl mnie rano taki wku** jak to w pracy czytałam ale stwierdziłam, ze szkoda się przez taka denerwować...bo ona chyba tylko tym zeruje ..
ale tego ze to ta **** jestem pewna . Prosty dowod - laska pisze tu cytat :
" Przestałam brać pigułki w połowie kwietnia, standardowo dostałam plamienie z odsatwienia, później 23 maja @, i od tamtego czasu nic...
Spóźnienie narazie okolo 2tyg. Poczytałam forum i widzę, że to norma i nie mam sie czym przejmować. Ze staraniami chcielismy odczekac około pół roku, minimum do końca wakacji.
Dzień przed spodziewanym terminem nie zabezpieczalismy się, zakładając no bo tuż przed to nie trzeba uważać...." mam wiec pytanie - CO TO STANDARDOWE PLAMIENIE Z ODSTAWIENIA ?! bo wybaczcie ale ja takiego nie miałam, wiec zaczynam sadzic ze jestem NIESTANDARDOWA. Poza tym skoro @ dostala 23 maja,dajmy na to trwala 7 dni wiec do 30 maja teraz pisze ze ma 2 tygodnie spóźnienia wiec @ POWINNA DOSTAC 21 CZERWCA tak ?? wiec jej cykle trwaja 22 DNI ?! heeeeloł kur** po prostu ewidentnie widać, ze to Angela albo h** wie kto to jest ! Matko ale mnie rozniosło normalnie.

Ostatnia edycja:
hehe:) ja to już jestem wyczulona i jak widzę gdzieś posty od nowych użytkowników to od razy zaczynam się zastanawiać nad angelą:-D

patu$ to na pewno ona, dam sobie reke uciac, pisze tak nieskładnie i bezmyślnie ze nie myslac zbytnio nad tym od razu wiedziałam.Kij jej miedzy oczy, ta laska ma zdrowo narąbane w glowie, to pewne :no: sory ale chyba nie dość dobrze wymyslila sobie dlugosc cykli...:cool2:

nie mogłam się powstrzymać żeby nie skomentować jej postu na tamtym wątku. Zobaczymy czy odpisze czy zniknie jak angelaa!
Boże, głupota ludzka nie zna granic!!!!!

Hej ja właśnie wróciłam z pracy i czytam co tam ciekawego naskrobałyście, no cóż po tym jak napisałyście to zajrzałam na tamten wątek i chyba macie rację że to ona.
Pati odnośnie tego co pisałaś, chyba każdy ma jakąś tam chwilę zwątpienia i mnie właśnie dopadła, ale w sumie powoli przechodzi :) To chyba z powodu tego upału mózg mi się zlasował :) mam nadzieje że mi wybaczycie
A tak poza tym piękna okolica Pati :) oj jak mi się marzy pobyt nad jakimś jeziorem albo coś....

Ostatnia edycja:
reklama
happy tez nie wytrzymałam ! Czytalam to jeszcze raz i noz mi się w kieszeni otwiera, bo laska pisze takie bzdury ze czytac się nawet tego nie da. I może ma 31 lat ? :no: ta dziewucha na prawde nadaje się na leczenie :zawstydzona/y:

sandra po 3 miesiącach nie masz w co watpic, na prawde. Uwierz, ze jesteś na początku swojej "drogi" o dzidziusia i jedyne co musisz, to uwierzyć w to, ze się uda, i trzymać się tego :happy: no i może zdecydować co do pomiarow, bo jeśli chcesz je robic, to bardzo ważne, by były stale i w miare jak najmniej zaburzone :tak::tak:

Do góry