reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Angela pędz do lekarza, nie jutro nie za tydzień tylko jeśli możliwe dziś. Wierze, że wszystko ok, ale też znam przypadek dziewczyny ( to moja kuzynka) która miała bardzo wysokie HCG i testy ciązowe negatywne i okazało sie ze to zaśniad i dlatego miała aż tak wysokie HCg we krwi mimo ze ciaza była bardzo młoda.

jest jeszcze jedna możliwość. zrób powtórnie betę. Czasem testy wychodzą negatywnie jesli steżenie hcg przekroczy pewną wysoką granicę. Ale to byś musiała mieć z tego co wiem ponad 100tyś

Ostatnia edycja:
reklama
dokładnie tak jak pisze anisen leć do jakiegoś lekarza bo naprawdę nie znam takiego przypadku jak twój żeby przy takiej dużej becie testy były negatywne...

Anisen, a ja właśnie spojrzałam w neta z ciekawości i widzę, że są takie przypadki...
Czytałam właśnie o dziewczynie w 10 tygodniu, lekarz ciążę potwierdził, a testy sikane ma negatywne...

Angelaa jak coś ciekawego znajdę to wkleję :-D Jednak mimo wszystko posłuchałabym Kobietek i poszła do lekarza na Twoim miejscu.

Ostatnia edycja:
Monika w 10 tygodniu beta już jest ogromna i dlatego testy wychodzą fałszywie negatywne.
Jak napisałam wierze że jest dobrze , ale lepiej sprawdzić że nie jest źle.

Ja byłam po 20 tygodniu jak moja przyjaciólka przyniosła mi test paskowy bo jej sie widzi ze felerny. Test wyszedł mi negatynie jej pozytywnie ;) pomyślała felerny, nie ma ciązy. Po 2 tygodniach poszła do gina bo dalej nie miała okresu a tam serduszko.

Ostatnia edycja:
Czyli jakby nie patrzeć najlepszym rozwiązaniem jest lekarz.

Anisen racja, w 8-10 tygodniu HCH osiąga swój szczyt, z tego co teraz czytam :tak:

Angelaa a może zrobisz powtórkę bety?

angelaa hmmm to az niemożliwe żeby przy tak wysokiej becie testy wychodzily Ci negatywne, niemożliwe po prostu. Idz jak najszybciej do gina jak pisza dziewczyny bo taki stan rzeczy już za długo trwa, wiem ze wszystko jest możliwe, Twój wykres jest tego najlepszym przykładem, ale majac tak wysoka betke nie spotkałam się ja osobiście z czyms takim. Nie zwlekaj Kochana :blink:

moniqaa a Ty kiedy na betke idziesz ?? :))))

patrze się na ten mój wykres i boje się ze ten będzie bezowu bo tak pokręcony, choć fakt dwie gorne tempki były zaburzone na pewno ale i tak jakiś taki dziwny...już się zaczynam zastanawiać czy to nie sprawka Castagnusa ..:dry:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Kingax1 - termin @ 10.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07
Melponea - termin @ 27.07

Angela tak jak dziewczy pisza lec do lekarza jak najszybciej, albo na jakies pogotowie bo to jest nie do uwierzenia,
Nuuusia nie przejmuj sie moj wykres tez jest pokrecony jak baranie rogi wiec jak cos to idziemy leb w leb :-)

reklama
na forum luty 2014 gdzie zaglądam jedna dziewczyna dowiedziała się wczoraj że będzie miała trojaczki!!!:tak: pierw lekarz nie był pewny czy są bliźniaki a wczoraj potwierdziło się że biją aż trzy serduszka!:-D

Do góry