reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Happymama ja tu czekam na zdjęcie fasolinki! Będę Cie ponaglać :-p

90_natka nie szczęściara, tylko szczęściary. Ja tam wierzę, że Tobie się uda w tym cyklu. Zresztą każdej z nas się uda :tak:

Nuuuśka pomyliłaś chyba mnie z kimś ;-) Chciałam brać niepokalanek to fakt, ale stwierdziłam, że dam szansę wiesiołkowi jeszcze jeden cykl (bo z śluzem u mnie było kiepsko). Nie chciałam brać naraz za dużo specyfików, bo wydaje mi się, że to tez nic dobrego... Ja łykałam po trzy wiesiołki do owulki i kwas foliowy, i tyle... I wcinałam jak głupia danio brzoskwiniowe, ale to raczej wpływu nie miało :-p

Dziewczyny, mówiłam, że zrobię jeszcze jeden test i tak zrobiłam...
Poszłam za Waszą radą... Bobo estu nie było (tzn. był ale paskowy), więc kupiłam pinka o czułości 25... Powtórzyłam też tym testem z allegro...
Wynik:
Zobacz załącznik 568196

... i wszystkie cztery dzisiaj zrobione...
Zobacz załącznik 568197

PS. Patu$ka nie zostaniesz sama. Wszystkie za Ciebie mooooooooooooocno trzymamy kciuki, więc się uda!!! &&&&&&&&

reklama
Ja nie chce ćwiczyć ale potrzebuje na zaliczenie jutro wf-u :) Musze wiedziec wszystko o siatkowce, cwiczenia na brzuch i łydki oraz jak biegi długodystansowe wpływają na organizm

moniqaa taaaaaak ja wiem wiem juz z anuszka Cie pomylilam przepraszam :zawstydzona/y: to ona bierze niepokalanka i Castagnus, sama mi przeciez jeszcze linki wysylala :tak: a co do testow jakbys na to nie patrzyla - SA DWIE KRECHY !!!!! wiec Kochana :-):-) GRATULACJE JESZCZE RAZ :*********

patu$ka tak tak Ty sama zostaniesz ! juz na pewno. Nie denerwuj mnie nawet, bo ja tu jestem swiezak a Tobie z racji chocby tego jak dlugo sie juz starasz powinno sie udac :tak: !!

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07
Mimimoo - ??

Angelaa ale ta Twoja szkoła wymagająca... aż dziwne :szok:

Patu$ka tak jak mówisz, muszę się umówić, ale to 3tydzień jest według moich obliczeń, więc raczej nic się nie dowiem. Jedziemy w poniedziałek na tydzień nad morze, to po powrocie odwiedzę lekarza. Tylko muszę jakiegoś znaleźć, bo chciałabym iść na NFZ, by dał mi skierowania na wszystkie badania które się robi :tak: Niestety zawsze trafiam na fatalnych ginekologów...

Mojego męża jeszcze nie ma, a ja mam zagryzkę jak mu przekazać tę nowinę... :-D
Kurczę, że też nie mam jakiś fajnych mini bucików...

reklama
Do góry