reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Happymama ja tu czekam na zdjęcie fasolinki! Będę Cie ponaglać :-p

90_natka nie szczęściara, tylko szczęściary. Ja tam wierzę, że Tobie się uda w tym cyklu. Zresztą każdej z nas się uda :tak:

Nuuuśka pomyliłaś chyba mnie z kimś ;-) Chciałam brać niepokalanek to fakt, ale stwierdziłam, że dam szansę wiesiołkowi jeszcze jeden cykl (bo z śluzem u mnie było kiepsko). Nie chciałam brać naraz za dużo specyfików, bo wydaje mi się, że to tez nic dobrego... Ja łykałam po trzy wiesiołki do owulki i kwas foliowy, i tyle... I wcinałam jak głupia danio brzoskwiniowe, ale to raczej wpływu nie miało :-p

Dziewczyny, mówiłam, że zrobię jeszcze jeden test i tak zrobiłam...
Poszłam za Waszą radą... Bobo estu nie było (tzn. był ale paskowy), więc kupiłam pinka o czułości 25... Powtórzyłam też tym testem z allegro...
Wynik:
Zobacz załącznik 568196

... i wszystkie cztery dzisiaj zrobione...
Zobacz załącznik 568197

PS. Patu$ka nie zostaniesz sama. Wszystkie za Ciebie mooooooooooooocno trzymamy kciuki, więc się uda!!! &&&&&&&&

reklama
Ja nie chce ćwiczyć ale potrzebuje na zaliczenie jutro wf-u :) Musze wiedziec wszystko o siatkowce, cwiczenia na brzuch i łydki oraz jak biegi długodystansowe wpływają na organizm

moniqaa taaaaaak ja wiem wiem juz z anuszka Cie pomylilam przepraszam :zawstydzona/y: to ona bierze niepokalanka i Castagnus, sama mi przeciez jeszcze linki wysylala :tak: a co do testow jakbys na to nie patrzyla - SA DWIE KRECHY !!!!! wiec Kochana :-):-) GRATULACJE JESZCZE RAZ :*********

patu$ka tak tak Ty sama zostaniesz ! juz na pewno. Nie denerwuj mnie nawet, bo ja tu jestem swiezak a Tobie z racji chocby tego jak dlugo sie juz starasz powinno sie udac :tak: !!

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07
Mimimoo - ??

Angelaa ale ta Twoja szkoła wymagająca... aż dziwne :szok:

Patu$ka tak jak mówisz, muszę się umówić, ale to 3tydzień jest według moich obliczeń, więc raczej nic się nie dowiem. Jedziemy w poniedziałek na tydzień nad morze, to po powrocie odwiedzę lekarza. Tylko muszę jakiegoś znaleźć, bo chciałabym iść na NFZ, by dał mi skierowania na wszystkie badania które się robi :tak: Niestety zawsze trafiam na fatalnych ginekologów...

Mojego męża jeszcze nie ma, a ja mam zagryzkę jak mu przekazać tę nowinę... :-D
Kurczę, że też nie mam jakiś fajnych mini bucików...

reklama
Do góry