reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Eh... zmartwiłyście mnie Kobietki... teraz chodzi mi po głowie, że to te testy z allegro były OK, a Pepino ble....

No nic już nie wymyślę, zrobię tym razem jakiś o czułości 25, a nie 10 i zobaczymy....

reklama
Moniqaa- ale super! wow!!! koniecznie zrób test jeszcze raz ale myślę że raczej jesteś w ciąży bo testy rzadko mylą się w tę stronę :-D

ja też mam dobre wieści prosto od gina. Dzidziuś jest, serce bije jak dzwon i wszystko jest ok.:-)

dostałam:tak: jest trochę mało wyraźne ale i tak wam później wstawię;-)
ech matko jakie to są emocje, za każdym razem takie same, nawet przez chwilę przeszły mi mdłości z wrażenia:-D

happymama super kochana !!! :DDDD ciesze sie straznie ze dzidziolek zdrowy :DD

moniqaa Ty sie nie zamartwiaj bo krecha jest bardzo ladna i widoczna nawet jak na te 5 dni przed spodziewana @ wiec na pewno wszystko bedzie dobrze :happy2: a powiedz mi kochana Ty bierzesz niepokalanka drugi cykl dobrze pamietam ??

anuszka w ogole gdzie Ty sie podziewasz ????? bo dzis sobie uswiadomilam ze chyba z tydzien juz sie nie odzywalas :-(

misia dzis doszlam do tego ze chyba to juz 6 :-) ale nie potrafie sie doliczyc. W kazdym razie boje sie ze jeszcze troche i zostane tu sama jak palec :-(

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07

Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07
Mimimoo - ??

Ostatnia edycja:
Sama nigdy nie zostaniesz, bo po pierwsze : my Cie nie opuscimy, a po drugie - już za chwilę ciąża będzie :D zobacz, jak zaraza się ciąże rozchodzą, więc zaraz i Wy będziecie :D cmok cmok cmok

Nuuusia ja z toba zostane :-)
Co do Anuszki to ona teraz chyba na urlopie jest i miala jechac do siostry zobaczyc siostrzenice :-)

Happymama bardzo sie ciesze ze z dzidzia wszystko ok :-D to super ze serduszko bije i ze jest ok :)

reklama
Do góry