reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Kochane ja właśnie wróciłam z pracy Mariusz siedzi w kuchni i robi nam pyszną kolacyjkę jak chciałam wejść tam to mnie pogonił z nożem w ręku :-(
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
sandra_best
Happymama jeszcze raz gratulację ))
happymama82
a termin mam na walentynki :-)
sandra_best
Super
Happymama termin świetny
Super, że wszystko OK To teraz czekamy na kolejne zdjęcia i relacje
Nuuuśka miny mojego nie warto było nagrywać. Nie wiem czy ze stresu udawał, że nie wie o co chodzi czy na prawdę nie wiedział (chociaż tyle tych negatywnych testów widział, że w to wątpię). Pokazałam mu test, a on na to, że potrzebuje instrukcje bo nie wie co znaczy druga kreska
Super, że wszystko OK To teraz czekamy na kolejne zdjęcia i relacje
Nuuuśka miny mojego nie warto było nagrywać. Nie wiem czy ze stresu udawał, że nie wie o co chodzi czy na prawdę nie wiedział (chociaż tyle tych negatywnych testów widział, że w to wątpię). Pokazałam mu test, a on na to, że potrzebuje instrukcje bo nie wie co znaczy druga kreska
reklama
happymama82
moniqaa- pewnie był w szoku!
matko dzisiaj miałam okropny poranek, co chwila wisiałam nad kiblem, prawie spóźniłam się z dziećmi do szkoły przez to... teraz jest już trochę lepiej ech te mdłości pierw źle że ich nie ma a teraz źle że są...
matko dzisiaj miałam okropny poranek, co chwila wisiałam nad kiblem, prawie spóźniłam się z dziećmi do szkoły przez to... teraz jest już trochę lepiej ech te mdłości pierw źle że ich nie ma a teraz źle że są...