reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

moniqaa oj chcialabym zobaczyc jego reakcje :):):) jak juz Nam sie uda, to reakcje Łukasza chyba nagram :p:p

angelaa kurcze okropna ta Twoja szkola :/ my good :no:

reklama
Kochane ja właśnie wróciłam z pracy :-D Mariusz siedzi w kuchni i robi nam pyszną kolacyjkę:-D jak chciałam wejść tam to mnie pogonił z nożem w ręku :-(

Happymama termin świetny :tak:
Super, że wszystko OK :-D To teraz czekamy na kolejne zdjęcia i relacje :-D

Nuuuśka miny mojego nie warto było nagrywać. Nie wiem czy ze stresu udawał, że nie wie o co chodzi czy na prawdę nie wiedział (chociaż tyle tych negatywnych testów widział, że w to wątpię). Pokazałam mu test, a on na to, że potrzebuje instrukcje bo nie wie co znaczy druga kreska :szok:

moniqaa a jak już się dowiedział co oznacza druga kreska to co ??? pewnie strasznie się ucieszyl :tak: może w szoku był na początku i nie wiedział jak ma zareagować :*

reklama
moniqaa- pewnie był w szoku!:tak:

matko dzisiaj miałam okropny poranek, co chwila wisiałam nad kiblem, prawie spóźniłam się z dziećmi do szkoły przez to... teraz jest już trochę lepiej ech te mdłości pierw źle że ich nie ma a teraz źle że są...

Do góry