reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
No właśnie dziewczyny, mój mąż za grosz nie potrafi okazywać jakichkolwiek uczuć...
Czasem mnie to wkurza (chociaż wkurza to mało powiedziane), ale już wiem, że on tak ma :crazy:
O komplementach też mogę zapomnieć, a jak się upomnę to mi wmawia, że przecież mi mówi :crazy:

Jeśli chodzi o relacje jak już się dowiedział co znaczy druga kreska, to odłożył test i powiedział "aha". Ja na to "tylko tyle masz do powiedzenia, nie cieszysz się?" a on, "cieszę" :wściekła/y: Na tym rozmowa się skończyła, bo szkoda moich nerwów - ten typ już tak ma ;-)

Happymama, biedactwo. Męczą Cie i męczą te mdłości... ale nie martw się, w końcu przejdą ;-)

moniqaa niektórzy faceci tak maja chyba , bo mój Ł. tez mi komplementow nie prawi, ale chyba najważniejsze to czuc to, ze Cie Kocha :tak:

Ale dziś pogoda do bani :no:

90_natka - termin @ 02.07
Patu$ka- termin @ 03.07
Nuuuśka - termin @ 14.07
Sandra_best - termin @ 19.07

Melponea - termin @ 27.07

Dokładnie to akurat widać :sorry: Śniadanko codziennie do łóżeczka od dobrych ośmiu lat.
Trochę na niego ponarzekam, ale nie ma ludzi bez wad...

Nuuuśka
już tylko pięć osób na liście, jak dalej będziemy szły w takim tempie to za miesiąc lista się skurczy do zera :tak: Trzymam za to kciuki &&&&&&&&

90_natka jak tam u Ciebie?

pewnie ze nie ma ludzi bez wad, szczerze ? Gdyby wszyscy byli idealni, nie mielibysmy co ze sobą robic, zycie z druga osoba nudziłoby się Nam po paru miesiącach. I chyba o to w tym chodzi - o to, ze prawdziwa milosc kocha również wady, nie tylko zalety :happy:

moniqaa co do listy, to tak, tylko 5 Nas zostało wiec licze na to, ze z koncem lipca nie będzie już nikogo :tak:byłoby super.

Wróciłam z egzaminu :) i ZDAŁAM ! :-p Ah jaka jestem zmęczona . A wiecie co ? Zastanawiam się czy test ciążowy pokazałby mi 2 kreski :happy: Ale niestety nie mam testu w domu a do apteki daleko :-(

czesc dziewczyny bardzo dawno mnie tu nie bylo. W maju powiedzialam ze sie nie staramy musiałam odpocząć psychicznie. Ale teraz działamy. Teraz czekam do 10 lipca. Zobaczymy czy tym razem nam wyjdzie.

reklama
Teraz jestem chyb mocniejsza już tak o tym nie myślę. Nawet temperatury nie mierze, wychodzę z założenia co ma byc to bedzie. Bo nie wiem czy coś z tego wyjdzie bo okres mi sie rozregulował, zawsze miałam co 28 dni a od 3 miesięcy 31-33 dni różnie jak nigdy. Wiec przytulamy się i czekamy.

Do góry