reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka - a CLO jest genialne, tylko zwiększa prawdopodobieństwo bliźniaków :D mi za każdym razem robiły się dwa pęcherzyki. więc jeśli jesteś gotowa w razie czego na bliźniaki to ja bym sie nie wahała.

wracając do tego pytania to ja nie miałabym nic przeciwko bliźniaków ...
:D

tylko już nie wiem jak to jest z tym CLO, ty mówisz że w 2 dc brałaś, mi kazał ginek w 5 dc ...

reklama
dawno nie pisałam...wiosna przyszła i czasu mniej na siedzenie przed kompem.

u mnie starania ruszają dopiero na weekend, akurat wypada nam rocznica ślubu, okrągła bo dziesiąta:-) więc może akurat się uda!

dziewczyny które niebawem testują, trzymam za was kciuki!!! Za wszystkie staraczki oczywiście też.

anuszka Kochanie trzymam kciuki w takim razie na nowa gin,oby oby ta okazala sie dobra ! :tak: Bede sie bardzo bardzo cieszyc jesli przyniesiesz w koncu jakies dobre wiesci.
Zaluje ze ja nie jestem z Warszawy :-( tu ciezko o kogos dobrego, mimo,ze Katowice to duze miasto. Owszem, jest paru lekarzy, ktorzy maja dobre opinie, ale jak czytam ceny wizyt - od 150-200zł...troche mnie to przeraza.Nie zarabiam niestety tyle,zeby muc pozwolic sobie na takie wizytowanie :-( a chcialabym bardzo, bo wierze ze to cos moze by dalo :X

michalina_ch a ja sie nie znam kompletnie na CLO ale zastanawiam sie nad stosowaniem tego. Czy ktoras z Was wie cos wiecej na ten temat i moze mi powiedziec od A do Z jak to sie "je" :happy2:

Co do testowania to nie wiem kiedy mnie to cudo wypadnie w tym miesiacu :| z racji przesunietej owulki i tego ze @ przyszla 5 dni pozniej nie wiem czego sie spodziewac. Teoretycznie wyliczylam wszystko wedlug starego kalendarzyka, na 28dc ale nie wiem jak to sie bedzie mialo w tym miesiacu :-( w srode przejde sie do tej mojej gin, chcialabym w tym cyklu zbadac hormony.

u nas tez są takie ceny , nie przejmuj sie ,(120-150 zł za usg z wizyta około 180zł) ja sie wielce zdziwiłam jak usłyszałam 80zł za wizytę a 50 zł za usg ...
ciekawe jak to będzie w przełożeniu na praktyke ale pani gin ma doświadczenie i super opinię ...

CLO jest na wywołanie owulacji, pomaga w zajściu w ciążę ale ma podobno skutki uboczne w postaci torbieli... ja dopiero rozpoczynam drogę z nim :

Wskazania: Zaburzenia miesiączkowania i niepłodność powodowane brakiem owulacji. Zbyt mała liczba nasienia u mężczyzn (oligospermia).

anuszka jeśli też jesteś z 82-roku to tak;-)

jedno z moich dzieci przyniosło do domu wszy! coś strasznego mówię wam. Właśnie walczymy z paskudztwem!

anuszka no widzisz, kurcze u mnie ciezko byloby znalezc chyba taka cene :-(a na to bym sie pokusila, bo zwazajac na to,ze taki gin na pewno nie zaleci Ci wizyt raz w miesiacu, to wydac 100zł a 300zł czy nawet 400zł to dosc spora roznica :-( No ale nic, zobacze co powie ginka w srode na wizycie, choc pewnie nic nowego. Dla Niej zauwazylam jedyne jak na razie rozwiazanie to badanie nasienia,ok, ale moze warto tez pomyslec o mojej osobie?a ona zdaje sie zlewac ten temat...

reklama
happymama82 matko nawet mi nie mow :baffled: u Oli w szkole byla ostatnio epidemia na wszy...szkoda gadac. Na szczescie Nas to ominelo, ale ciezko bylo.
Powiem szczerze slyszlam ze lecznie tego dziadostwa jest bardzo ciezkie,ale nie wiem jak to wyglada w rzeczywistosci :blink:

Verita a ile wczesniej staraliscie sie o dzidzie ? Ja nie mam pojecia na temat terapii hormonalnej, ale coraz bardziej sie nad Nia zastanawiam.

Do góry