reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka - a CLO jest genialne, tylko zwiększa prawdopodobieństwo bliźniaków :D mi za każdym razem robiły się dwa pęcherzyki. więc jeśli jesteś gotowa w razie czego na bliźniaki to ja bym sie nie wahała.

wracając do tego pytania to ja nie miałabym nic przeciwko bliźniaków ...
:D

tylko już nie wiem jak to jest z tym CLO, ty mówisz że w 2 dc brałaś, mi kazał ginek w 5 dc ...

reklama
dawno nie pisałam...wiosna przyszła i czasu mniej na siedzenie przed kompem.

u mnie starania ruszają dopiero na weekend, akurat wypada nam rocznica ślubu, okrągła bo dziesiąta:-) więc może akurat się uda!

dziewczyny które niebawem testują, trzymam za was kciuki!!! Za wszystkie staraczki oczywiście też.

anuszka Kochanie trzymam kciuki w takim razie na nowa gin,oby oby ta okazala sie dobra ! :tak: Bede sie bardzo bardzo cieszyc jesli przyniesiesz w koncu jakies dobre wiesci.
Zaluje ze ja nie jestem z Warszawy :-( tu ciezko o kogos dobrego, mimo,ze Katowice to duze miasto. Owszem, jest paru lekarzy, ktorzy maja dobre opinie, ale jak czytam ceny wizyt - od 150-200zł...troche mnie to przeraza.Nie zarabiam niestety tyle,zeby muc pozwolic sobie na takie wizytowanie :-( a chcialabym bardzo, bo wierze ze to cos moze by dalo :X

michalina_ch a ja sie nie znam kompletnie na CLO ale zastanawiam sie nad stosowaniem tego. Czy ktoras z Was wie cos wiecej na ten temat i moze mi powiedziec od A do Z jak to sie "je" :happy2:

Co do testowania to nie wiem kiedy mnie to cudo wypadnie w tym miesiacu :| z racji przesunietej owulki i tego ze @ przyszla 5 dni pozniej nie wiem czego sie spodziewac. Teoretycznie wyliczylam wszystko wedlug starego kalendarzyka, na 28dc ale nie wiem jak to sie bedzie mialo w tym miesiacu :-( w srode przejde sie do tej mojej gin, chcialabym w tym cyklu zbadac hormony.

u nas tez są takie ceny , nie przejmuj sie ,(120-150 zł za usg z wizyta około 180zł) ja sie wielce zdziwiłam jak usłyszałam 80zł za wizytę a 50 zł za usg ...
ciekawe jak to będzie w przełożeniu na praktyke ale pani gin ma doświadczenie i super opinię ...

CLO jest na wywołanie owulacji, pomaga w zajściu w ciążę ale ma podobno skutki uboczne w postaci torbieli... ja dopiero rozpoczynam drogę z nim :

Wskazania: Zaburzenia miesiączkowania i niepłodność powodowane brakiem owulacji. Zbyt mała liczba nasienia u mężczyzn (oligospermia).

anuszka jeśli też jesteś z 82-roku to tak;-)

jedno z moich dzieci przyniosło do domu wszy! coś strasznego mówię wam. Właśnie walczymy z paskudztwem!

anuszka no widzisz, kurcze u mnie ciezko byloby znalezc chyba taka cene :-(a na to bym sie pokusila, bo zwazajac na to,ze taki gin na pewno nie zaleci Ci wizyt raz w miesiacu, to wydac 100zł a 300zł czy nawet 400zł to dosc spora roznica :-( No ale nic, zobacze co powie ginka w srode na wizycie, choc pewnie nic nowego. Dla Niej zauwazylam jedyne jak na razie rozwiazanie to badanie nasienia,ok, ale moze warto tez pomyslec o mojej osobie?a ona zdaje sie zlewac ten temat...

reklama
happymama82 matko nawet mi nie mow :baffled: u Oli w szkole byla ostatnio epidemia na wszy...szkoda gadac. Na szczescie Nas to ominelo, ale ciezko bylo.
Powiem szczerze slyszlam ze lecznie tego dziadostwa jest bardzo ciezkie,ale nie wiem jak to wyglada w rzeczywistosci :blink:

Verita a ile wczesniej staraliscie sie o dzidzie ? Ja nie mam pojecia na temat terapii hormonalnej, ale coraz bardziej sie nad Nia zastanawiam.

Do góry