reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

ja też bym jeszcze nie była gotowa.

jak masz auto to nie masz daleko, a naprawdę ja polecam. ja w 100% zastosowałam się do leczenia dr. Zygler i miałam efekty.
Dokladnie wiedziałam kiedy mam owu, więcej - ona mi mówiła dokładnie w które dni trzeba się starać.

zapisz się do niej, weź wszystkie swoje badania.
Ja jak brałam CLO to miałam monitoring.
A teraz już tak znam swoje cykle - dzięki niej - że zadecydowałyśmy na razie nie robić monitoringu. Więc ja mam od 16 dc brać luteinę dopochwowo i acard. A jak zajdę to od razu do niej pobiec. a jak nie to odstawić i za miesiąc znów.
I ja jej ufam. Dzięki niej po 3 mies byłam w ciąży. A teraz ona dba o to, że jak zajdę to żebym znów nie poroniła.

reklama
dzieki
spróbuje
kurcze ona przyjmuje po południu a ja mam teraz drugie zmiany ...
lipa
znów cykl do tyłu ...

anuszka ale z tego co widziałam to jesteś z Warszawy tak? To nie lepiej by Ci było iść do niej do Novum?:) Ceny takie same tylko na pierwszą wizytę do tych obleganych lekarzy trzeba trochę dłużej czekać a później już normalnie i dr Zygler przyjmuje tam w godzinach

ponwtśrczwptsob
Godziny przyjęć14:00 19:408:40 13:2014:00 19:408:40 14:008:40 13:40-

Tak na 100% :) za pierwszą wizytę płaciłam 150zł.. trwa ok. godzinę lekarz zbiera cały wywiad i robi badanie a następne już 80 :)

Tylko jakbyś się zapisywała to będą Cię chcieli zapisać do innego lekarza np.Czerkwińskiego to się nie zgadzaj tylko się upieraj przy swoim:p , albo tak jak ja .. zapisałam się do innego lekarza na tą pierwszą wizytę, gdzie był najbliższy termin a później już mogłam do kogo chciałam..:)

Ostatnia edycja:
dzieki ...
dzwonie
mam nadzieje że jakos mnie w tym cyklu zapisza
bo nie wiem co z tym clo
brac?
jutro 5 dc !

nie da rady ... za późno ... nie ma terminów na ten monit, muszę wczesnej się zapisać ale @ przychodzi różnie :(
szukam dalej ... może nawet teraz na ten cykl

reklama
Do góry