reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Halo czesc dziewczyny

Ja juz jestem prawie pewna ze dostane okres na dniach. Mam takie wahania nastrojow jak przed kazda @ :( szkoda... dzis znow temperatura caly dzien powyzej 37,2 ..

a Wy jak tam? trzymam kciuki za kwietniowa grupe, aby udalo sie zaciazyc szybciutko !! :)

reklama
Nie pisałam bo działanie zastrzyku się utrzymuje.. i nie za dobrze się czuje..
Nuuuśka ja jestem z Legionowa a leczę się w Novum i trafiłam tam na różnych lekarzy ale Dr Zygler jest naprawdę ok:)) a jeśli chodzi o badania to mam całą rozpiskę z kliniki i tam jest napisane Prolaktyna 11-12dc (na czczo) , progesteron 20-22dc :)

Ja do dr. Zygler prywatnie chodzę. dzięki niej zaszłam w pierwszą ciążę (niestety poroniłam) i teraz znów probuję..

A w ogole to nadrobiłam zaległości....
ja mam 22 dc i czekam.... codziennie luteina na noc i acard na dzień...
ale tak się zastanawiam, ze to może wszystko w głowie jest jak tak o tym myślę. Co sądzicie?
Wiecie, ja w końcu 1,5 h się starałam,a jak wreszcie zaszłam to poroniłam...

a wiecie co jest najgorsze, że jak wiem że mam te dni płodne to zaczynam się z mężem kłócić... chyba staram się zrzucić na niego winę, że tak mam...
czy tylko ja tak mam? czy tylko ja jestem psychiczna??

u mnie dziś 8dc jutro wizyta u gina i zobaczymy co mi powie. ziółka piję już drugi cykl, duphaston 3 cykle, na ostatniej wizycie powiedziała mi, że od maja będzie clo.

u mnie 26dc ... i przez to ze mam nieregularne cykle to nie wiem kiedy spodziewac sie @ ... jak bylam w pierwszej ciazy to zaszlam w 24dc...a juz 2tygodnie pozniej robilam test...teraz nie chce sie nakrecac, wiec moze cierpliwie poczekam chodziaz do 30dnia cyklu??

agata220207 a jakie ziółka pijesz? a CLO jest ok, mi się udało zajść w ciążę po nim już w 3 cyklu.... gdzie o dziwo pęcherzyki były brzydkie....

Anneczka postaraj się jeszcze o tym nie myśleć... ja wiem, że ciężko. sama czekam jak na drożdżach do niedzieli. Gin mi powiedziała, że w jak w niedziele nie dostanę miesiączki to mam robić test. Ale ja jestem pod ciągłą kontrolą i biorę luteinę i acard.

anuszka martwiłam się już co się z Toba dzieje Kochana. Czemu do Szpitala , co się dzieje ?? Trzymaj się Kochana:-(
Mimimoo no proszę Cie, za pare lat to będziemy musieli kredyty brac, żeby ksiezulkow oplacic:wściekła/y: wydaje mi się, ze być może to koncowka płodnego, ciężko odczytac, tempka Ci wzrosla przez przeziębienie i teraz troszkę nie ma jak się polapac. Ale starajcie się mimo wszystko przez te dni, bo jeśli jeszcze owu nie mialas to na pewno pojawi się lada dzień:tak:

Moniqaa w zasadzie antybiotyk nie jest przeszkoda do staran, ale niestety kazde przeziębienie powoduje to, ze np. owulka może Nam się przesunąć, albo może w ogole nie wystapic, bo niestety infekcjce Nam nie sprzyjają. Widzisz, ja w tamtym cyklu przez prawie 2 tygodnie bylam zasmarkana i w ogole do bani się czułam. I w efekcie najpierw uslyszalam, ze owu nie będzie a potem to już sama wiesz..:-(ale idz do doktora i może, nie od razu antybiotyk, ale cos mocnego na oslone układu immunologicznego.

agata220207 jakie ziolka pijesz ?

michalina_ch a Ty tez z Warszawy Kochana? kurcze szukam już długo kogos w Kato, bo moje przychodniane gin już pomalu wyprowadzają mnie z równowagi :|

reklama
michalina no wlasnie wiem ze nie moge sie nakrecac. ale ja juz tak mam, ze jjak sobie cos w glowie ubzduram to nie moge przestac o tym myslec. to silniejsze odemnie...pierwsza ciaza byla nieplanowana, totalne zaskoczenie i przerazenie. a teraz? teraz niby nie siedze z kalendarzykiem i termometrem i nie celuje w owulacje, no ale chcialabym ... :)

Do góry