reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No wlasnie. Szkoda, ze zycie bez ciaglych problemow jest niemozliwe.

wiecie, co zamowilam dzis rano ta pizamke, i teraz sie zastanawiam czy ona dojdzie do piatku. Bo dostalam wiadomosc, ze wplata zostala dzis zaksiegowana na koncie, i przesylka jest przygotowywana do wysylki, ale jutro juz wtorek, jak ona nie dojdzie do piatku chyba sie zalamie :no:

reklama
Picture 003.jpg

Przedstwiam Wam moja fasolinka, jakosc zdjecia nie najlepsza bo niestety aparat kiepski, i jeszcze baterie zabrane z zabawki Dawida, az sie dziecko poplakalo , ze mamusia baterie z gitary zabrala do aparatu. Ale dla cioteczek wszystko ;-):-D:-D:-D

Załączniki

• Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 25
Nuuuśka , a jeszcze w czwartek Boze Cialo jest, jak jutro wysla to moze w piatek dojdzie.

A co do stazu to ja z moim T jestesmy 13 lat razem, 6 po slubie.

sylka--> gratulacje:-)
Nuuuśka--> piżama powinna dotrzeć do Ciebie do piątku, tak więc spokojna głowa:-)

Jeszcze tylko jutro i pojutrze trzeba wstać o 5.30, a później dłuuuugi weekend:-D

Sylka gratulacje :* :-):-):-):-):-)
Nuuuśka piżama powinna dotrzeć do piątku :)

Tak tak, ja powinnam sie wylegiwać a wstaje codziennie o 5.10 :-)

Ostatnia edycja:
sylka i się znów wzruszyłam.... jak widzę takie fasolki :D

Nuuuśka ja nigdy nie miałam lewatywy... bidulko Ty..... Pracujesz w Boże CIało i weekend? czy będziesz sie odprężać przed zabiegiem??? Jejku jak ja się będę denerwowac o Ciebie....

Sylka no to pierwsze zdjęcie fasolinki do albumu :tak: Super, ze wszystko jest OK.

Dalej kobietki, która następna z dobrymi wiadomościami?

reklama
ooooo matko wlasnie, przeciez jest Boze Cialo :eek:o fuck ale spieprzylam. Odpisali mi, ze postaraja sie zeby dotarla do piatku a ja im na to, ze moge doslac jakies pieniadze jak bedzie trzeba byle by ja poslali szybciej.Boziu bo tak to z golym tylkiem pojde chyba :cool:

misia ja juz robie po gaciach doslownie ze strachu !! wiesz ile ja mam mysli w glowie ? i oczywiscie wiekoszc sie tyczy tego ze sie nie obudze. Wiem, glupie to ale panicznie sie tego boje jak i tego ze znajda tam cos czego nie powinno byc, ze okaze sie ze cos mi jest, ze to nie tylko torbiel :no:ajjjj jak ja sie boje... :crazy:
Nie wiem czy nie uciekne z tego Szpitala w poniedzialek :nerd:
w Boze Cialo na szczrescie mamy wolne, ale w piatek 31 ide do pracy. Weekend wolny wiec troszke odpoczne, ale powiem Wam szczerze ze juz dawno niczego tak sie nie balam jak tego zabiegu :|

angela, avensis a jak nie dotrze do piatku to chyba kurierem poslecie mi swoja :rofl2: bo w czym ja bede spac ?

Do góry