reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Witajcie kochane :* . Mam do nadrobienia 8 stron , ale mysle ze to dzisiaj przeczytam :tak: Takie mam urwanie głowy że szok. Plamienia lekkie jeszcze czasem są. Zazwyczaj pojawiają się po stosunku. Konsultowałam to przez telefon z moim gin ale nie moze tak stwierdzić bez badania mówił zebym się nie stresowała a bedzie dobrze. Dzisiaj wymioty i uczucie jakby coś w brzuchu po lewej stronie pływało :tak: Mężuś zaczął poważnie o dzidziusiu mówić aż mnie zadziwia :) Jak narazie od paru dni zero kłótni, dogadujemy się świetnie :tak:

reklama
Własnie nie wiem czemu wymioty ale tak od kilku dni mnie bierze. A plamienia mam bardzo dziwne, bo rano są , wieczorem ich nie ma więc się zazwyczaj kochamy, w nocy patrze, znów plamienia są , dzisiaj akurat miałam rano a teraz już nie mam

misia no jak ja mysle o tej laparo to mnie mdli na sama mysl...bleeee :zawstydzona/y: no ale jak bedzie trzeba to co zrobie ? nic. Poprosze jednak pielegniarke, zeby zestaw dala mi a ja sama juz wole sobie zrobic to dziadostwo niz zeby mi jakas obca baba rure do tylka wkladala :cool:
i mam nadzieje, ze dogonie Cie jak najszybciej bedzie sie dalo :-)

sylka SUPER !!!! STRASZNIE SIE CIESZE !! mamy wiec potwierdzonego kolejnego dzidziusia wiec jestesmy na dobrej drodze do pokonania wszystkiego co zle :-)czyli glownie Nasze zle mysli ! :happy:Czekam na zdjecie w takim razie z niecierpliwoscia :):)

anuszka jak bede w domu przewertuje linki i zobacze, sadze ze tez zamowie jak i Ty :):) a to ze ma wiecej niepokalanka to chyba lepiej :>:> jak rozumiem teraz bedziesz brac i jedno i drugie Kochana ??? :D:D

Odebralam wyniki posiewu Ł. wszystko jest jak najbardziej w porzadku :) żadnych bakteriuchow nie wykrylo na szczescie

angela na prawde dziwne sa te Twoje plamienia...i jeszcze wymioty . Udaj sie do ginka, bo to bardzo zastanawiajace, i uwazam ze powinnas mimo wszystko to jak najszybciej skonsultowac.

Ostatnia edycja:
Umówiona jestem z nim dopiero na 4 czerwca. Ale mu już wszystko opowiedziałam. A wymioty podejrzewam że to z tych cholernych ogórków i pomidorów.
Jejciu jakoś te malolaty potrafią zajść w ciąze a ja nic :( a tak pragne . Chyba sobie poczekam do sierpnia jednak , bo to 2 miesiące tylko no ale mysle ze już sie organizm ureguluje po tabsach.
Kwas foliowy jednak nadal będę zażywać. Zapomniałam dodać że dzisiaj 1 raz zmierzyłam temperaturę i wyszła 36,2 :)

Ostatnia edycja:
angela bierz wszystko jak do tej pory i niczym sie nie martw. A gin co powiedzial po tym jak mu przedstawilas swoje obawy ? Zalecil cos ?

wiecie co, martwi mnie ta moja tempka w tym miesiacu. Mimo wszystko cos juz powinno zaczac sie dziac, mam porownanie z zeszlego miesiaca, a w tym cyklu same jakies dziwnosci sie dzieja. Trzy razy co prawda nie nanioslam na wykres bo byla na maxa zaburzona no ale mimo wszystko nie podoba mi sie :-(

ile dzis bylo ludzi :eek:boze moj. Teraz ju sie troche uspokoilo, ale zapowiada sie znowu siedzenie po godzinach. Szlak mnie trafi normalnie ! A Ł. mi powiedzial, ze zrobi mi cos dobrego na kolacje :D

Ostatnia edycja:
Powiedział że mam się nie denerwować bo to może powodować plamienia a ostatnio miałam pare dni takich nerwowych. I powiedział że nie może stwierdzić co mi jest przez telefon. Zalecił bym leżała spokojnie w domu bez stresu. A mam L4 więc może odpocznę ;-)

reklama
Chciałoby się żyć bez problemów :tak: Ale nie idzie tak. Ja ten cykl się nie powiedzie to zostawiam to do sierpnia, chyba że gin mi inaczej doradzi :)

Do góry