reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Sylka - gratuluję, śliczna fasolka:-)
Angelaa- przy tak krótkim zażywaniu pigułek nie powinno być problemów z płodnością, ja brałam microgynon21 przez 2 lata ale to niestety jest ponoć straszny syf. U mnie wywoływał takie migreny że myślałam że skonam z bólu. Ale na płodność mi nie zaszkodził;-)
Natka i Moniqaa- już co raz bliżej waszego testowanka...
ja się twardo trzymam 05.06 o ile objawy @ już wtedy nie nastąpią.
Angelaa- przy tak krótkim zażywaniu pigułek nie powinno być problemów z płodnością, ja brałam microgynon21 przez 2 lata ale to niestety jest ponoć straszny syf. U mnie wywoływał takie migreny że myślałam że skonam z bólu. Ale na płodność mi nie zaszkodził;-)
Natka i Moniqaa- już co raz bliżej waszego testowanka...
ja się twardo trzymam 05.06 o ile objawy @ już wtedy nie nastąpią.
happymama82
Nuuuśka- staraj się nie denerwować tym zabiegiem, nim się obejrzysz będziesz już po. Ja się dokładnie tok temu poddałam laparoskopii i też się bałam najbardziej narkozy.
Będzie ok. zobaczysz
Będzie ok. zobaczysz
happymama82
no niestety większość pigułek to syf. Ja brałam przed pierwszym dzieckiem ten microgynom właśnie a w zeszłym roku brałam diane35 głównie na poprawę cery bo miałam z nią straszne problemy i na cerę pomogło ale nie dałam rady dłużej niż pół roku bo czułam się po nich fatalnie.
Teraz sobie powiedziałam że pigułki nigdy wiecej!
Teraz sobie powiedziałam że pigułki nigdy wiecej!
P
patu$ka
Gość
angela ja tez bralam microgynon dwa cykle przed lsubem bo mi @ wypadala w dniu wlasnie. I czulam sie po nim fatalnie,o mamciu jak sobie przypomne to mi ciarki przechodza.
michalina_ch
Fanka BB :)
Nuuuska po pierwsze obudzisz się, chociażby z jednego powodu: obiecałaś prezent dla mojej Fasolki jak się urodzi!!!!!!! I nie wymigasz się!!!!!!!!!!!! o nieeeeeee
Czy coś znajdą? o tak - torbiel i Ci ją wytną!! I do tego przedmuchają Ci jajowody!!!!!!
A jak piżama nie dojdzie, to z Ł pojedziecie w niedziele i on ma Ci kupic najpiekniejsza w sklepie
Happymama własnie, czemu mialas lapo?
patu$ka miło Cię widzieć
Czy coś znajdą? o tak - torbiel i Ci ją wytną!! I do tego przedmuchają Ci jajowody!!!!!!
A jak piżama nie dojdzie, to z Ł pojedziecie w niedziele i on ma Ci kupic najpiekniejsza w sklepie
Happymama własnie, czemu mialas lapo?
patu$ka miło Cię widzieć
reklama
misia i za to Twoje podejscie nie potrafie Cie nie Kochac :-):-)
prezent obiecalam fasolince zanim sie jeszcze urodzi - musimy tylko znac plec choc po ksztaltach mowie Ci ze bedzie dziewczynka takie ma dziewczynskie ( jak by to Ola powiedziala ) ksztalty od samego poczatku.
Obiecuje sie nie bac - choc sie postaram ale wiem ze i tak pewnie nie wyjdzie, bo ja juz sie boje a co dopiero bedzie we wtorek !! aj
prezent obiecalam fasolince zanim sie jeszcze urodzi - musimy tylko znac plec choc po ksztaltach mowie Ci ze bedzie dziewczynka takie ma dziewczynskie ( jak by to Ola powiedziala ) ksztalty od samego poczatku.
Obiecuje sie nie bac - choc sie postaram ale wiem ze i tak pewnie nie wyjdzie, bo ja juz sie boje a co dopiero bedzie we wtorek !! aj