reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Ja nie śpię w piżamie :-D Chyba że jest na prawde zimno :-D

A tak mnie wzięło na myślenie i się zastanawiam czy po tych tabsach będę mieć trudności z zajściem . Zażywałam Microgynon 21 przez 4 miesiące :) Króciutko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sylka - gratuluję, śliczna fasolka:-)

Angelaa- przy tak krótkim zażywaniu pigułek nie powinno być problemów z płodnością, ja brałam microgynon21 przez 2 lata ale to niestety jest ponoć straszny syf. U mnie wywoływał takie migreny że myślałam że skonam z bólu. Ale na płodność mi nie zaszkodził;-)

Natka i Moniqaa- już co raz bliżej waszego testowanka...
ja się twardo trzymam 05.06 o ile objawy @ już wtedy nie nastąpią.

Nuuuśka- staraj się nie denerwować tym zabiegiem, nim się obejrzysz będziesz już po. Ja się dokładnie tok temu poddałam laparoskopii i też się bałam najbardziej narkozy.
Będzie ok. zobaczysz:tak:

no niestety większość pigułek to syf. Ja brałam przed pierwszym dzieckiem ten microgynom właśnie a w zeszłym roku brałam diane35 głównie na poprawę cery bo miałam z nią straszne problemy i na cerę pomogło ale nie dałam rady dłużej niż pół roku bo czułam się po nich fatalnie.
Teraz sobie powiedziałam że pigułki nigdy wiecej!

angela ja tez bralam microgynon dwa cykle przed lsubem bo mi @ wypadala w dniu wlasnie. I czulam sie po nim fatalnie,o mamciu jak sobie przypomne to mi ciarki przechodza.

happymama tez mialas laparo ? o popatrz a to nie wiedzialam :happy:a z jakiego powodu dokladnie jak moge wiedziec ??
Ja staram sie nie denerwowac, ale wiesz sama jak to jest - glowa i myslenie robi swoje :nerd:

Nuuuska po pierwsze obudzisz się, chociażby z jednego powodu: obiecałaś prezent dla mojej Fasolki jak się urodzi!!!!!!! I nie wymigasz się!!!!!!!!!!!! o nieeeeeee
Czy coś znajdą? o tak - torbiel i Ci ją wytną!! I do tego przedmuchają Ci jajowody!!!!!!
A jak piżama nie dojdzie, to z Ł pojedziecie w niedziele i on ma Ci kupic najpiekniejsza w sklepie :D

Happymama własnie, czemu mialas lapo?

patu$ka miło Cię widzieć :D

reklama
misia i za to Twoje podejscie nie potrafie Cie nie Kochac :-):-)
prezent obiecalam fasolince zanim sie jeszcze urodzi - musimy tylko znac plec choc po ksztaltach mowie Ci ze bedzie dziewczynka :laugh2:takie ma dziewczynskie ( jak by to Ola powiedziala ) ksztalty od samego poczatku.
Obiecuje sie nie bac - choc sie postaram :cool: ale wiem ze i tak pewnie nie wyjdzie, bo ja juz sie boje a co dopiero bedzie we wtorek !! aj :no:

Do góry