happymama tak oczywiście ze pisalas, przypomniało mi się teraz jak przeczytalamTwoj post
Ale ja mam sklerozę wiec proszę o wybaczenie
moniqaa oj biedna Ty mam nadzieje, ze to nie choróbsko hmmm zresztą jakie choróbsko objawia się bolem w podbrzuszu??? Żadne chyba
Wiec może to fasolcia wybiera dla siebie odpowiedni apartament :-)
anuszka mnie się wydaje ze co drugi dzień najlepiej, albo trzeba porownac ile Castagnus ma 1 tabl. dawki niepokalanka i poszukam wtedy w necie jaka jest dosteona dzienna jego dawka,tak żeby nie przedobrzyć ale żeby było na +.
Dzia u Nas straszna pogoda !!! leje , zimno, a ja zaraz Ole ide budzic i do szkoły.Wiecie o której wczoraj bylam w domu ? o 22!!
masakra jakas, a niech szefowa się jeszcze słowem odezwie kur** albo szef idiota, ze mamy pisać wnioski o to jak chcemy wybrać sobie nadgodziny to nie wytrzymam. Ciesze się z jednej strony ze będę mieć ten zabeg, przynajmniej trochę odpocznę od tego wszystkiego,bo w mojej jednej glowie to wszystko się już nie miesci
Co do spotkania, oczywiście jestem za :-) Mój Ł. ostatnio patrzy się na to co pisałam i mowi - jak Wy takie zzyte se sobą to może przeprowadzcie się do jednego miasta wtedy nie będziecie musiały sleczec nad komputerem tylko w kawiarni na kawie
acha a
misi mam przekazac, ze Ł. zawsze mi kupuje same piękne rzeczy bo w Naszym związku to tylko ja nie mam gustu ( hahaha skoro on tak twierdzi to co powie o swojej osobie???
)