reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

a pisałam już kiedyś o tym moje kochane:tak:;-) miałam usuwany woreczek żółciowy i wtedy niestety straciłam ciążę bo zabieg wywołał silną reakcję skurczową:-(

reklama
Hej Kochane Moje Słoneczka :-):-)
sylka gratuluję fasolci, śliczna jest :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja dopiero z pracy wróciłam, jestem padnięta na maxa, tyle sprzątania po tej nocy robotów że szok:szok::szok: jak ludzie mogą tak nabałaganić?

Natka mam przeczucie, że coś jest na rzeczy :cool:
Nuuuśka będzie dobrze :happy: a będziesz miała znieczulenie miejscowe, czy ogólną narkozę ?
Happymama mam nadzieję, że z siostrzenicą będzie już tylko lepiej
Misia jutro niestety muszę znowu wstać z rana, bo czeka mnie ta kolejka na zapisy, ale dam radę.
A co do spotkania to z wielką chęcią :) trzeba będzie pomyśleć i coś wykombinować

Macie wszystkie gorące pozdrowienia od mojego szanownego Pana małżonka :tak: kazał was wszystkie wyściskać i powiedzieć, że będzie dobrze :-)

... normalnie czuje się jakby coś mnie przejechało... boli pnie w podbrzuszu... temperatura na chwile obecna 37,3... mam nadzieje, że to nie jakaś choroba...

Najchętniej bym się położyła, ale czekam za mężulkiem bo jeszcze w pracy siedzi... Penie koło 23 będzie w domku...

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

michalina
ja też jestem wredna uparta małpa! :-D
a musimy czekać na ciepło? :-D

Moniqaa
no ona jest strasznie maleńka ma 2580g i 48cm a urodzona tylko 4dni przed terminem.ale u mnie to rodzinne. moja mama ze swoją siostra były małe i ja z moja siostra też byłyśmy malutkie. ja miałam 2200g ! a teraz taka duża baba! :-D

happymama
też ma 30 km do kolonii ale tak bardziej na pd-wsch, do bonn ma 14 km to jest tak jakby pomiędzy tymi miastami

sylka
super wiadomości
buziole dla fasoliny i mamy

angelaa
ja też mam czasem plam po stosunku i mi ginka powiedziała że to coś na szyjce macicy ale u mnie na szczęście nie nadzerka uff

Nuuuśka
ja nie wiem właśnie czy brać oba czy może zamiennie?bo co za dużo to nie zdrowo.może co drugi dzień inne?nie wiem właśnie co robić a do ginki idę dopiero za jakiś czas po @ jak będę miała już wyniki badań.
3mam &&& będzie dobrze zobaczysz obudzisz sie i nie będzie tam nic groźnego :-D a jak piżama nie dojdzie to musisz sobie w weekend coś kupić albo śmigac w dresie może jakimś albo w leginsach i t-shircie

ja brałam i diane-też problemy ze skóra, i microgymnon i jakoś nie pamiętam żebym się źle czuła.ja to tabsy brałam bardzo długo chyba 7 lat i teraz mam obawy czy to nie z ich powodu mam takie problemy.czasem mi się zdarzyło brać non stop żeby nie mieć @ i teraz mam wyrzuty sumienia :-(

mój P na teraz 1 zmiany,ja 2 więc znów się mijamy ale za to czw i pt OFF !
buziole do rana

Hej dziewczynki :* u mnie dziś znowu tempka lekko w górę, mam nadzieję że się utrzyma :-) dziś pewnie zajrzę dopiero popołudniu bo wyruszam niedługo w delegację. Miłego dnia mimo tej okropnej pogody :-)

Witam Kochane z Rana :-):-)

Ja zaraz zmykam z psem na spacerek, zaprowadzę go pewnie do rodziców i od razu do nich pójdę do tej przychodni i zapiszę się, wrócę do domu, później pójdę po psa i poczekam aż M wróci z pracy ( dziś ma wyjątkowo pierwszą zmianę), ale później niestety znowu same 2gie :-:)-( po południu chyba pójdziemy do kina na szybkich i wściekłych 6 :-) zobaczymy jak to będzie. Tym czasem życzę wam miłego dnia i proszę o przywitanie fasolek :-)

happymama tak oczywiście ze pisalas, przypomniało mi się teraz jak przeczytalamTwoj post :zawstydzona/y:Ale ja mam sklerozę wiec proszę o wybaczenie :-p

moniqaa oj biedna Ty mam nadzieje, ze to nie choróbsko hmmm zresztą jakie choróbsko objawia się bolem w podbrzuszu??? Żadne chyba :happy2:Wiec może to fasolcia wybiera dla siebie odpowiedni apartament :-)

anuszka mnie się wydaje ze co drugi dzień najlepiej, albo trzeba porownac ile Castagnus ma 1 tabl. dawki niepokalanka i poszukam wtedy w necie jaka jest dosteona dzienna jego dawka,tak żeby nie przedobrzyć ale żeby było na +. :)
Dzia u Nas straszna pogoda !!! leje , zimno, a ja zaraz Ole ide budzic i do szkoły.Wiecie o której wczoraj bylam w domu ? o 22!! :no:masakra jakas, a niech szefowa się jeszcze słowem odezwie kur** albo szef idiota, ze mamy pisać wnioski o to jak chcemy wybrać sobie nadgodziny to nie wytrzymam. Ciesze się z jednej strony ze będę mieć ten zabeg, przynajmniej trochę odpocznę od tego wszystkiego,bo w mojej jednej glowie to wszystko się już nie miesci :blink:

Co do spotkania, oczywiście jestem za :-) Mój Ł. ostatnio patrzy się na to co pisałam i mowi - jak Wy takie zzyte se sobą to może przeprowadzcie się do jednego miasta wtedy nie będziecie musiały sleczec nad komputerem tylko w kawiarni na kawie :-D
acha a misi mam przekazac, ze Ł. zawsze mi kupuje same piękne rzeczy bo w Naszym związku to tylko ja nie mam gustu ( hahaha skoro on tak twierdzi to co powie o swojej osobie??? :-D)

reklama
hahaha :-D no u nas to różnie bywa, ja czasem jak chodzi o M to potrafię mu wybrać fajne rzeczy, a sobie nic znaleźć nie mogę, a M nie ma z tym problemu, najgorzej jak idziemy z moją mamą do sklepu, bo wtedy Maniek wraca z kilkoma parami nowych butów ( a mnie to się czepiał jak wracałam z nową parą:wściekła/y:) To już nie moja wina, że dla mnie butów nie ma, ślubne musiałam robić na zamówienie, bo nie było dla mnie rozmiaru, więc teraz jak idę do sklepu i znajdę jakieś dobre buty to je zawsze kupuje, bo rozmiaru nigdy dla mnie nie ma

Do góry