reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Eh... 90_natka jak Ty wytrzymujesz to oczekiwanie? 6dni... Ja na pewno nie wytrzymam do 4.06 to już tylko kwestia dni :sorry:

Anuszka dzidzia urocza i taka maleńka na zdjęciach....

Sylka cudowna wiadomość :-)
Czekam na kolejne tak dobre wiadomości :tak:

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

Moniqaa staram się nie nakręcać, w końcu to mój pierwszy normalny cykl od grudnia... i pierwszy stymulowany CLO więc staram się nie nastawiać za bardzo, że się udało. Oczywiście myślę sobie co rano "Boże, niech tempka będzie wysoko!" i w sumie coraz bardziej stresuję się kolejnymi pomiarami, ale mimo wszystko wolę wmawiać sobie, że się nie udało... wolę mieć bardzo pozytywne zaskoczenie i wielką radość :-)
No i jeszcze dodatkowo mówię sobie, że nie mogę zatestować wcześniej bo może wyjść test fałszywie dodatni przez pregnyl. Także nie ma bata i testuję nie wcześniej niż 2.06 :-) i mam nadzieję, że będę się tego trzymać hehe :-D

nie nie mowil ile dzidzia ma, a ja nwet nie pomyslalm zeby zapytac, narazie jeszcze nie mam skierowania na badania , pewnie dostane dopiero za 3 tyg , wtedy juz moze bedzie widac raczki i nozki.
Szlam z nadzieja ze beda blizniaki i tylko usiadlam na fotel a on mowi no moze to blizniaki a ja ze bardzo chcialabym. Ale jest jedno sliczne dzidziusiatko:)

90_natka każdy sposób dobry na to by wytrzymać :tak:

Pisałaś, że temp. Ci skacze wg mnie to wiesz granica błędu. Ja ostatni tydzień sprawdzam po dwa razy i widzę, że te kilka kresek to kwestia mierzenia...
Poza tym tempki podobne to musi oznaczać wysokie bety :tak:

No w sumie jak się nad tym zastanawiam to faktycznie jak mierze np. dwa razy to zdarza się kilka kresek różnicy. Kto wie, może coś w tym jest :-) niedługo się okaże czy coś się z tego "wykluło" :-)
A Ty moniqaa mówisz, że pewnie będziesz też testowała wcześniej niż miałaś? Kiedy chcesz zatestować?

Tak myślę, że w 10dpo... pewnie i tak nic nie wyjdzie, ale jak mi ulży :-D
Mam w domciu z pięć testów o czułości 10, więc pewnie nie będę się ograniczać ;-)
W tym miesiącu i tak muszę zamówić testy owu bo się skończyły więc jakby co to i domówię testy ciążowe :tak:

reklama
To będziesz pewnie testować wcześniej niż ja :-) będę trzymać kciuki :* ja też mam testy o czułości 10, więc liczę że w niedzielę wyjdzie pozytyw jeśli się udało. W końcu to już będzie 13 dpo... :-)

Do góry