reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka tez tak mi się wydaje, niepokalanek to po prostu stricte sam lek, a Castagnus zawiera jeszcze inne specyfiki w sobie . Niepokalanek jest po prostu niepokalankiem w czystej postaci :tak:Skusze się wiec na Castagnusa zaraz po laparo i zobaczymy.

PIEKNA TA DZIDZIOLKA !!!!!!!!! CUDO :-):-):-):-D:-D Wykochaj ja od Cioci BB :-)Niech zdrowo rosnie, kruszynka Kochana.

boze u Was tez tak zimno :|? ide się zbierac do pracy, i lece po te wyniki Ł z posiewu. Odezwie się jak tylko znajde chwilke czasu :*

Poki co miłego dnia i popołudnia :happy:

reklama
dziekuje !!!!!!!!!!
na pweno wycałuję!!!!!!!!!

happymama
a ty mieszkasz pod granica holenderską, jedziesz do szpitala do koloniii ... a ja tam będę u siostry P na wakacje!!! ja cie nie mogę, będziemy miały blisko ... hm

Nuuuśka
no castagnus ma jakies pomocnicze dodatki jak to każda tabletka chyba ... nie znam się ... trzeba znaleźć jakąś ulotke niepokalanka wtedy bedzie wsio jasne chyba ze to są ziólka do picia bo cos mi sie o uszy gdzies obiło tzn na oczy na innym wątku ...

właśnie doczytałam że casse tree to niepopkalanek a castagnus to pewnie taka nazwa ... :D

NUUUŚKA!!!!!!!!!!!
kupuj promocja

http://www.zielonysklep.com.pl/vitex-chasteberry-400-mg-100-tabletek.html
nie wiem ile sztuk dziennie brać kurde no...

tu taniej o 2 zł ale trzeba brać 4 dziennie ... a tyle samo mg
http://allegro.pl/chaste-tree-vitex-niepokalanek-400mg-menopauza-pms-i3266819527.html

chyba się wygłupiłam :eek:
taniej wyjdzie castagnus ale w vitexie jest wiecej niepokalanka :confused:

Ostatnia edycja:
Nuuuśka, dowiem się o tej lewatywie :D faktycznie, to za przyjmene to byc nie może.... aczkolwiek przy moich ostatnich problemach z nadmiaru progesteronu taka lewatywa by sie przydala :D
A Ty zobaczysz ze po laparoskopii szybko mnie dogonisz, no ja sobie nie wyobrazam inaczej!!!!

Tak sobie myślę, że w wakacje 2014 już każda będzie mamusią z małym szkrabem i musimy się wtedy spotkać!!!! więc czekam!!!!!!

anuszka śliczna ta mała....

a ja ze swoim chłopem jestem 6 lat, mieszkamy od 5 lat i od roku jesteśmy po ślubie. I choc często jest niedobry to go kocham ponad życie :D ja zresztą też jestem czasem niedobra, on mówi, ze ZOŁZA jestem :D może troszkę ma racji.....

natka no troszkę, jestem uparta i choleryk :D i zawsze muszę na swoim postawić, ale za to właśnie M. mnie kocha :D
A Tobie jak pięknie temp rośnie:D :) :) :) coś mam dobre przeczucia do CIebie :D już niedługo testujesz :))))))))))))))

sandra co u Ciebie??

michalina
my z Sandra możemy spotkać się nawet wcześniej :p
oj tam śliczna
brzydal taki zaraz po urodzeniu :-D

Nuuuśka
wiesz co po głębszej matematycznej analizie wychodzi cenowo prawie tak samo za ten castagnus lub niepokalanek nawet jak 4 tabl na dzień będziemy brać

Anuszka a gdzie mieszka twoja siostra? ja mieszkam 30km od Kolonii:-)
moja siostrzenica ma się lepiej, miała guza głowy, to już jej druga operacja bo guz się przerzucił po latach.Pierwszą operację miała w wieku 13 miesięcy teraz ma 14 lat. Będąc na oddziale onkologii dziecięcej zawsze dociera do mnie ta kruchość życia jak patrzę na biedne chore dzieci.

HEJ dziewczyny widzialam swoja fasolke, bardzo ładna ciaza jak lekarz stwierdzil, z wielkosci wychodzi 5/6 tc czyli wszystko sie zgadza, serduszko bije ale jeszcze nie slychac. Mam zdjecia ale wrzuce pozniej jak kupie baterie do aparatu, kolejna wizyta za 3 tyg. No teraz to ja juz jestem spokojna, stesu mialam dzisiaj co nie miara:)
Lekarz wsadzil tego swojego kufona (usg) i odrazu powiedział tak jest ..jest ciążą:):tak::tak:

reklama
misia oby Twoje przeczucia co do mnie się sprawdziły ;-) jeszcze 6 dni do testowania :-D

sylka​ super, że wszystko ok :-) czekamy na fotkę :-)

Do góry