reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuśka
wiem coś o mijaniu się z eMem :-(
my czasem mamy tak że jak ja pracuje od 14.30 do 23 a mój P od 7 do 15 to widzimy siebie śpiących w łóżku. i czasem po 5 dni pod rząd tak.
wiesz co castagnus jak kupisz w aptece wyjdzie cie tyle samo co na tej aukcji, chyba że chcesz kupić od razu 10 opakowań :-)
jak poczytam o niepokalanku to napisze swoją opinie co lepiej kupić ok? :-D

happymama
a może testy owu były wadliwe!
albo owu znów dużo wcześniej?

Moniqaa
to ja mogę brać castagnus i mieć tą córkę :-D chciałabym :-D

avensis
czekamy na zdjęcia efektu końcowego garderoby.

babeczki dziękuje za gratulacje i życzenia!
pewnie że będę najlepszą ciocia na świecie,szkoda tylko że na odległość :-(
to jest mój największy ból,że nie będę jej widziała jak rośnie :-(
dzieli nas ponad 1350 km. zobaczę ja dopiero za miesiąc a potem we wrześniu :-(

mój P natomiast nie chodzi często z kolegami na piwo,mogę powiedzieć że bardzo rzadko ale za to nie ma umiaru! nie ważne czy w domu ze mną u znajomych czy gdzieś tam . . . jak już zacznie to nie może skończyć i też wtedy się kłócimy na maxa!
faceci!
też miałam kilka niefajnych sytuacji z moim P 'pod wpływem' takie nie trafianie do toalety lub nieistniejące ściany lub pomylenie się że jest się u teściowej a nie w swoim domu ale na to trzeba założyć chyba nowy wątek na bla bla bla :-D

co do kawy to ja pije codziennie rano rozpuszczalna a potem w pracy ze dwie takie z ekspresu. znacie coffeeheaven babeczki?

melponea
witamy w naszym gronie!
a Nuuuśka trochę się pomyliła z tym wiesiołkiem bo bierze się go od 1 dc do owulacji :-D

moje plany wakacyjne to wyjazd do niemiec. tydzień u siostry mojego P i tydzień u mojej sis i mojej siostrzenicy kruszynki :-D oraz trzy dni pomiędzy tym w holandii u kuzynki jak dobrze pogadam z moim eM :-D

my znany się 10 lat, około 7,5 mieszkamy razem a od 3,5 jesteśmy małżeństwem ale też mamy swoje wzloty i upadki, też się już prawie rozwodzilismy nawet kilka razy ! ale jakoś coś nas trzyma razem . . .

reklama
melponea witam w naszym gronie
Moniqaa Anuszka
no faktycznie podobny staż :-) my też mieszkamy razem już 8 lat :confused2:

Poza tym witam was z samego rano :)
Ja właśnie szykuję się do pracy, tak mi się nie chce że szok, ale najchętniej poszłabym z powrotem do łóżka. No cóż ale tylko dziś i w środę no i 4 dni wolnego :-D:-D
Jutro rano idę do przychodni zapisać się na to USG (.)(.) ciekawe czy będzie długa kolejka :cool:

witam z rana.

ja własnie popijam herbatkę i zaraz jadę do mamy na sniadanie i potem razem z nią do kliniki w Kolonii gdzie leży moja siostrzenica która przeszła poważną operację kilka dni temu.

ja ze swoim eM też jestem 12 rok...zleciało nawet nie wiem kiedy. Czasami mnie denerwuje ale nie zamieniłabym go na nikogo innego:tak:

miłego dnia!!!

happymama zdrówka dla siostrzenicy w takim razie :-) mam nadzieję, że już wszystko w porządku, zapewne najgorsze już za Wami :-)
Miłego dnia :-)

Moniqaa tak, tempka w górze, ale dziwię się trochę, że tak skacze... ale grunt , że wysoko :-)
U Ciebie też bardzo ładnie :-) wychodzi na to, że tylko jeden dzień różnicy mamy w owulacji i pewnie w testowaniu też tak wyjdzie ;-)

Dziewczynki, już coraz bliżej do Waszego testowania!!!! Mam nadzieję, że wszystkie będziecie mieć 2 krechy!!! Bo oprocz mnie i sylki wszystkim, ktorym udało się uciekły gdzieś.... więc musicie mi towarzystwa dotrzymać, a raczej mojemu brzuchowi!!!!!
sylka czekam z niecierpliwością na info po wizycie - i wklej zdjecie :)

anuszka :-Dhaha a co ja napisałam o wiesiolku ??? to się majtlam w takim razie bo wiadomo ze od 1dc do owu :laugh2:
O niepokalanku poczytaj i czekam jak najbardziej na Twoja opinie :tak:Castagnusa jeśli zaczne go brac, będę musiala po dwa opakowania na msc bo ja z tych powyżej 60kg :zawstydzona/y: Musze się dowiedzieć, ile u Nas w aptece kosztuje z ciekawości.
Co do mojego Ł. wczoraj trochę już mu przeszlo, ale po prostu czasem masakra z Nim jest. Nie wiem gdzie on zagubil myslenie o pewnych rzeczach bo zachowuje się czasem jak niedorozwinięty gowniarz, kompletnie nieodpowiedzialny nawet za siebie samego :zawstydzona/y:

happymama wycaluj siostrzenice ode mnie i dużo zdrowka dla Niej, Biedna kruszynka :-( Oby szybko doszla do pełni zdrowia ! :tak:

misia taaaaa a ja to chyba będę Ci towarzyszyć az do śmierci jak tak dalej pojdzie :p
Ja już kiedyś napisałam, ze nigdzie się nie wybieram,zobaczymy czy uda Nam się poczynić staranka w czerwcu na co licze mimo wszystko :) Wlasnie powiedz mi czy Twoja kolezanka miała lewatywę robiona przed laparo ? :zawstydzona/y: fee strasznie mnie to obrzydza. Kuzynka natki która miała zabieg dwa lata temu miała ja wykonywana, ale z kolei moja tesciowa miała laparo ale usowano jej w ten sposób woreczek zolciowy i lewatywy nie miała. Ale może tu w gre wchodzi kwestia narządu jaki się operuje. Czytalam ze niestety jest to konieczność, no chyba ze cos się zmienilo dlatego chce jeszcze zasiegnac Twojego zdania :happy:

sylka trzymam kciukaski za wizytke !!!!! Dawaj znac od razu jak wrócisz i koniecznie wrzuc zdjeciucha :)

moniqaa mnie z testowanka w tym miesiącu możesz wykreslic z wiadomych powodow, choć na czerwiec wpisze się na pewno :happy:

Dzis będę nmiec mało czasu wiec nie wiem czy po południu dam rade do Was zajrzeć. Poniedzialki to najgorsze dni w pracy, a jeszcze dziś przychodzi podobno jakas nowa dziewczyna wiec będzie 3x tyle roboty bo jeszcze jej trzeba będzie wszystko tlumaczyc. Wieczorkiem postaram się zajrzeć a w trakcie dnia czekam na same dobre wieści !!

W ogole wiecie co ?? Zapomnialam w tym wszystkim odebrać wynikow posiewu bakt. nasienia Ł. z laboratorium , wczoraj mi się przypomniało :wściekła/y:Bo na ten wynik miałam czekac tydzień i potem go odebrać, a ja kompletnie o Nim zapomniałam. Dzis wyjde wcześniej przed praca i skocze po Niego. Zobaczymy czy cos się wyhodowalo mojemu Ł. :wściekła/y:choć mam nadzieje ze nie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
yyyyyyyyyyyy
wydaje mi sie że ten CASTAGNUS to jest po prostu nazwa leku który zawiera tego NIEPOKALANKA :laugh2: więc to jest chyba raczej to samo ... :confused:

trza spytać w aptece ... może sam niepokalanek będzie miał po prostu więcej stężenia niepokalanka w niepokalanku :-D

Do góry