reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Hej dziewczynki :-) ależ miałam nadrabiania bo nie było mnie od piatku :-)

Verita niestety przy regularnych cyklach też jest możliwość że są bezowulacyjne, ale oczywiście takie ryzyko jest mniejsze niż w przypadku cykli nieregularnych.

Każda z nas czasem narzeka na swojego faceta, choć jak tak czytam te wasze historie to chyba powinnam przestać narzekać na mojego męża. On na szczescie raczej nie pije, tylko od czasu do czaau przy większej imprezie. Czasem napijemy się razem winka i tyle... :-)

reklama
natka ja czasem zaluje ze mi się nie trafil chlop abstynent :wściekła/y:ale co zrobić, staram się cieszyc z tego co mam choć czasem wielu rzeczy nie potrafie nie ogarnąć :blink:
Chcialabym się uspokoić, bo stres nie sprzyja tym Naszym starankom a tu ciagle cos...oj może ten okres wakacyjny będzie dla Nas lepszy.

Jakie plany wakacyjne Kochane macie ?

Ł. podobno miał konczyc o 20.00 ale poki co się nie odzywa :blink:

Nuuśka, dzieki za odpowiedz :) ja zaszalalam w przyplywie rozpaczy i zainwestowalam w Baby Comp, oby sie sprawdzil. We wtorek niestety dopiero mam przewidziana dostawe i wtedy tez bede sie nim bawic.
Powiedzcie mi jeszcze ktory olejek z wiesiolka mam kupic? Spojrzalam na allegro a tam ich od groma! One maja rozne stezenie wiesiolka? chyba o to chodzi...ktory jest najlepszy?
co do Castagnus to sama nie wiem. Ja raczej nie mam nadmiernych krwawien jak pisze w ulotce, powiedzialabym nawet, ze od grudnia to sa one bardzo ubogie. Sama nie wiem. Polecacie tez cos dla Panow?

Kurcze, zasypuje Was strasznie pytaniami, ale ja to zielona jestem! Przez 8 miesiecy sie nie stresowalam, ale teraz jak nie udalo sie nawet podczas wakacji to przez nastepne 4 miesiace chce bardziej swiadomie podzialac. A potem do lekarza, chociaz ciagle mam nadzieje, ze do tego nie dojdzie.

Michalina, przeciez teraz waga sie nie martw! Tym sie zajmiesz po porodzie!

Nuuśka, chlopy to juz takie sa! i tyle w temacie! czasem mam wrazenie, ze to takie wieksze dzieci ;-)

W Polsce tez tak ladnie jak tutaj? Dzisiaj sloneczko nam przygrzewalo, 15 stopni, wiec wybralismy sie na rowery :-)

Widze, ze wiekszosc ze Slaska, to tak jak ja!

Pozdrowienia!

Ze specjalną dedykacją dla "naszych mamusiek" tych obecnych i przyszłych oraz tych co właśnie noszą swojego maluszka pod sercem.

Josh Groban - You Raise Me Up (Video) - YouTube

Ta piosenka zawsze mnie rozczula

Ja na razie z moim M się nie kłócę, przeżywamy reaktywację naszego małżeństwa :-) jesteśmy razem już 11 lat:szok: przez ten czas mieliśmy swoje wzloty i upadki, rozstania i powroty, prawie od 4 lat jesteśmy małżeństwem, na początku roku o mało nie skończyło się rozwodem, jednak postanowiliśmy o siebie walczyć ( poszło o brak zaufania, uwierzył komuś obcemu a nie mi) Całe szczęście nie ma jakiegoś problemu jak chodzi o alkohol, prawie wogóle nie pije, najgorzej tylko jak jest jakaś impreza i nie wie kiedy przestać i odmówić , co kończy się wieczorem spędzonym z miseczką :-p ale i tak kocham tego mojego łobuza

Melponea ja mam takiego wiesiołka: OEPAROL OLEJ Z WIESIOŁKA 60 KAPS (3248342180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. większość Kobietek tego kupuje :tak:
Mój mężuś tylko witaminki + kwas foliowy połyka, nic specjalnego...

Sandra
u nas pochmurno, dopiero teraz widać, że słonko się przebija... ale to końcówka dnia... :-(

Odkopałam też naszą listę ze str. 113, mam nadzieję, że wszystko się zgadza :-)

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Nuuuśka - termin @ 13.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06

melponea jeżeli chodzi o olej z wiesiolka to Oeparol :
Oeparol - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Castagnus nie jest tylko na krwawienia @. Jeśli chodzi o zastosowanie w pomocy przy zajściu w ciaze, reguluje on przede wszystkim poziom hormonow odpowiedzialnych za możliwość zapłodnienia.
Poza tym niepokalanek zawarty w Castagnusie hamuje rozwój cyst na jajnikach,co u wielu kobiet bardzo pomaga, bo np. ja mam wlasnie z tym w chwili obecnej problem.
Dla eM hmm....a robiliście już w ogole jakies badanka ? Ogolnie jeśli chodzi o mojego Ł. on lyka Salfazin, 2xdziennie Witamine C, Folik, Magnez z B6 i Wit. B1. Od momentu jak skończy Salfazin albo przerzucimy się na Witaminer albo na Adrovit. Choc jego wyniki nasienia sa dobre, wiec podaje mu bardziej zachowawczo. Podzialac musze sama ze sobą niestety :crazy:

sandra 11lat ? my good to Ci gratuluje takiego pięknego stazu Kochana :D ! Tylko pozazdroscic. Nam leci 3 rok a czasem mam ochote przepuscic go przez maszynke do mielenia miesa :zawstydzona/y:

ide się polozyc. Padam po tym dzisiejszym dniu pelnym wrazen :-(

Sandra piękny staż i taki podobny do naszego :tak: Nam teraz leci 12 rok, czasem sama w to uwierzyć nie mogę :rofl2:

Nuuuśka może lepiej nie miel Go, bo wiesz 25lat za to grozi ;-)
Czasem musi być gorzej, by potem było lepiej... a podobno seks po kłótni to jest najlepszy ;-)

Hmmm... tak sobie własnie uświadomiłam, że (.)(.) nie bolą... Co miesiąc już kilka dni po owu bolą jak diabli, a teraz nic.... ciekawe czy to dobry znak...

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny! Ciemna masa ze mnie...
jutro w tym ukladzie zamowie ten wiesolek i castagnus. Niestety mam sklonnosc do torbieli na jajnikach, raz nawet lekarz byl bliski wyslania mnie na operacje, ale tydzien pozniej na USG wyszlo, ze torbiel zmniejszyla sie do 20 mm
a co myslicie o macy zwyklej (tak to sie odmienia? :p)

sandra,przylaczam sie do gratulacji! Ja z moim G dopiero od 5 lat jestem, pobralismy sie 4 tygodnie temu ;-)

aha, ja testuje gdzies w okolicach 20 czerwca, moge poprosic o dodanie do listy?

Melponea to Wy praktycznie dopiero po miesiącu miodowym jesteście :-D Gratuluję :-D

Moniqaa - termin @ 04.06
Mimimoo - termin @ 04.06
Happymama - termin @ 05.06
90_natka - termin @ 05.06

Anuszka - termin @ 5.06
Patu$ka - termin @ 05.06
Verita - termin @ 7.06
Avensis - termin @ 08.06.

Nuuuśka - termin @ 13.06.
Angelaa_w - termin @ 13.06.
Sandra_best - termin @ 20.06
Melponea - termin @ 20.06

reklama
melponea witamy w naszym gronie :-)

Moniqaa tempka widzę ładnie w górę! Super :-) u mnie z kolei (.)(.) bolą na maxa, ale to może być po duphastonie więc na razie się nie nakręcam :-)

Do góry