Hejka. U mnie dzisiaj 5dpo - według aplikacji ale pojawił mi się dziwny taki lekko brązowy śluz przed chwile, trochę mnie zaniepokoił. Na okres raczej za wcześnie i na krwawienie owulacyjne raczej za późno..
Na implantacyjne w sam raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka. U mnie dzisiaj 5dpo - według aplikacji ale pojawił mi się dziwny taki lekko brązowy śluz przed chwile, trochę mnie zaniepokoił. Na okres raczej za wcześnie i na krwawienie owulacyjne raczej za późno..
wydaje mi się, ze chyba jednak za wcześniej. Raczej źródła podają ze implantacją zaczyna się tak 6-7 dpo, a takie plamienie to bliżej miesiączki..Na implantacyjne w sam raz
wydaje mi się, ze chyba jednak za wcześniej. Raczej źródła podają ze implantacją zaczyna się tak 6-7 dpo, a takie plamienie to bliżej miesiączki..
coś się tli, powtarzaj dalej, a najlepiej zrób betę <3 powodzenia! wygląda obiecująco.Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu )
Zobacz załącznik 1359460
Dostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezentTrzymam kciuki żeby się udało. Co będziesz brać na stymulację ?
Ej mój teżDostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezent
Uda się na 30 urodziny mojego męża byłam w 1 ciąży po prawie 3 latach starań. Impreza a ja mdłości na całego tego Ci życzę.Dostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezent
Akurat nie mam jak jechać. Jakiś czas będziemy mieli z mężem tylko jeden samochód. Powtórzę jeszcze testy z innych firmcoś się tli, powtarzaj dalej, a najlepiej zrób betę <3 powodzenia! wygląda obiecująco.
Hahahah powiem, że czekam na to bardzo ! Staram się nie nakręcać ale chyba nie umiem wyłączyć tych wszystkich emocjiUda się na 30 urodziny mojego męża byłam w 1 ciąży po prawie 3 latach starań. Impreza a ja mdłości na całego tego Ci życzę.
No proszę, robi się poważnie z 3 z przodu, a z drugiej strony mówią ze najlepsze kilka lat dopiero się zaczyna chce mu zorganizować imprezę niespodziankę, muszę obmyślić plan i się nie wydaćEj mój też