reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
wydaje mi się, ze chyba jednak za wcześniej. Raczej źródła podają ze implantacją zaczyna się tak 6-7 dpo, a takie plamienie to bliżej miesiączki..

Wzięłam pod uwagę, że owulacja mogłaby się przesunąć. Wtedy 6 dzień po byłby możliwy. Chyba, że jesteś pewna co do dnia :) w każdym razie najmocniej trzymam kciuki za implantacyjne krwawienie! 😍

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460
coś się tli, powtarzaj dalej, a najlepiej zrób betę <3 powodzenia! wygląda obiecująco.

Dostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej 🙈 jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezent 🥰
Uda się ❤️ na 30 urodziny mojego męża byłam w 1 ciąży po prawie 3 latach starań. Impreza a ja mdłości na całego 😂 tego Ci życzę.

reklama
Do góry