reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
U mnie dzisiaj 6 dpo ewentualnej bo nie mam potwierdzenia. Wczoraj strasznie mnie ten krzyż ciągnął dzisiaj już lekko coś ćmi. Jajnik kłuje chwilami lekko. Piersi średnio bardziej prawa przy dotknięciu boli ale w porównaniu do tamtego miesiąca to szału nie ma. Wtedy nie mogłam sie dotknąć takie byly napuchnięte. Dziwny jakiś ten cykl 😅jeszcze mnie cos tam swędzi na wejściu 🙈🙈🙈🙈oszalec można

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460
widać! 😍🤞

Dostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej 🙈 jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezent 🥰
Ja właśnie tym cyklu brałam lamette a od lutego, jeśli się nie uda a pewnie tak będzie mam brać właśnie clo i tez licze na to, ze się uda 😊

Ja u siebie już stwierdzam że nie wyszło, nic nie czuję, nic się nie dzieje. Czekam do wtorku na @ i jedziemy od nowa
U mnie dzisiaj 6 dpo ewentualnej bo nie mam potwierdzenia. Wczoraj strasznie mnie ten krzyż ciągnął dzisiaj już lekko coś ćmi. Jajnik kłuje chwilami lekko. Piersi średnio bardziej prawa przy dotknięciu boli ale w porównaniu do tamtego miesiąca to szału nie ma. Wtedy nie mogłam sie dotknąć takie byly napuchnięte. Dziwny jakiś ten cykl [emoji28]jeszcze mnie cos tam swędzi na wejściu [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]oszalec można

Cokolwiek [emoji85][emoji28] w ubiegłym cyklu np do 10 dpo czułam że coś się dzieje (wiem, abstrakcja ale myślę że nie udało się zagnieżdżenie) bo były i bóle jak na @ lekkie, i ciągle jajniki kłuły i ta beta 2.55 więc coś się mogło dziać ale nie udało się zagnieżdżenie [emoji1745] tak myślę [emoji848][emoji23] a teraz nie czuję nic i dlatego takie myślenie, testy już przyszły więc teraz oj będzie ciężko wytrzymać z niesikaniem [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj no spokojnie co sie ma niby dziać [emoji28]? U mnie co cykl to inaczej więc nie ma co w ogole się nastawiać [emoji1745][emoji2533]‍[emoji3601][emoji1745][emoji2533]‍[emoji3601][emoji1745][emoji2533]‍[emoji3601] spokojnie czas pokaże [emoji6]

reklama
Cokolwiek [emoji85][emoji28] w ubiegłym cyklu np do 10 dpo czułam że coś się dzieje (wiem, abstrakcja ale myślę że nie udało się zagnieżdżenie) bo były i bóle jak na @ lekkie, i ciągle jajniki kłuły i ta beta 2.55 więc coś się mogło dziać ale nie udało się zagnieżdżenie [emoji1745] tak myślę [emoji848][emoji23] a teraz nie czuję nic i dlatego takie myślenie, testy już przyszły więc teraz oj będzie ciężko wytrzymać z niesikaniem [emoji23][emoji23][emoji23]
Zostało nam tylko czekać 😅🙈🙈🙈a to jest najgorsze

Do góry