reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dobry plan, trzymam kciuki
A test robiłam przed chwilą. Nie z pierwszego moczu i o czułości 20, mam wrażenie, ze coś tam jest, ale to wyglada jak kreska fabryczna (na zdjęciu nie widać), a ja już nie mam siły się w to bawić. Jak mąż wróci z pracy kupi mi test 10, a jutro pójdę na betę chyba jak to się nie rozkręci i dalej będzie takie coś. Chcę w końcu wiedzieć o co chodzi.

reklama
Zatestuj, to zawsze wykluczy (lub potwierdzi) chociaż jedną możliwość. A później pewnie jakaś konsultacja jeżeli ciąży nie ma. Ale to jednorazowe tak ? Wcześniej tak nie miałaś ?
W tamtym miesiącu miałam dość słaby okres, ale były skrzepy krwi i była cały czas ta krew.
Nigdy wcześniej nie miałam takich brązowych plamień, a teraz tylko jak robię siku mam na papierze dużo brązowej krwi. I to takiej mocno brązowej. Na podpasce... kilka kropek.
Wczoraj było rano trochę krwi, ale różowej, przez cały dzień potem było brązowo i to tez nie jakoś super dużo. Brzuch mnie boli okresowo, więc nie wiem, może się rozkręci, ale na pewno znowu muszę udać się do ginekologa, bo to mnie bardzo niepokoi.

I ten cykl jest inny tez pod tym względem, że cały czas bolą mnie na zmiane jajniki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak nie do końca rozumiem z czego zadowolona. 9,36 nmol to 2,69 ng czyli mówi o tym, że owulacji nie było. Wynik jest bardzo niski. Być może za wcześnie zrobiony jednakże no po tym wyniku nie można powiedzieć, że ona się w ogóle odbyła.
Faktycznie może za szybko się pośpieszyłam z radością ale wydaje mi się że owu była, dziś dopiero zaczęły mnie boleć piersi. Nawet przy ng/ml mieszczę się w normie dla fazy lutealnej więc zostaje mi tylko cierpliwie czekać :) może w piątek powtórzę jeszcze raz progesteron by mieć pewność

Ja dzisiaj jednak testowałam 😉, oczywiście ujemny. Spodziewalam sie tego. Co prawda miesiączka planowana dopiero na 26, ale biorąc pod uwagę moje ostatnie piersiowe objawy już coś byłoby widać. Czyli piersi się źle czuły same z siebie. Teraz czekam na okres i nowe nadzieje. Nawet mnie trochę cieszy ten ujemny, bo przynajmniej wiem, że już mi beta spadła po biochemicznej. W zeszłym miesiącu na 2-3 dni przed miesiączką jeszcze miałam pozytywne testy. 👌

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
IMG_20220119_083001.jpg

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460

Ja coś widzę. :)

reklama
Do góry