reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460
Ja nic nie widzę 😞 ale wierze, ze Am coś jest !

reklama
Hejo ! Ja w nocy chyba miałam owulke.. dziś jajniki tak bolą i ciągną ze nie mogę usiedzieć, czuje się taka spięta… seks był w poniedziałek wiec słabo w sumie.. ogólnie to od nowego cyklu zmieniam lek na stymulację i może wtedy się uda

Kornelia jaka piękna! 🥰

A co do brązowego plamienia - moze to niski progesteron ? U mnie takie plamienie brazowo- kremowe ciaglo sie 5 dni w cyklu bezowulacyjnym
Dziękuję❤️ nie mam pojecia o co chodzi... jutro pójdę do diagnostyki jak to się nie rozkręci.
I może faktycznie pęcherzyk jednak nie pękł i był bezowulacyjny😣

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460

Na tym drugi faktycznie jakby coś tam przebiało. U mnie przy becie 25 była bardzo jasna kreska. Dopiero jak była powyżej 100 to była ładna 😉

reklama
Hejka. U mnie dzisiaj 5dpo - według aplikacji ale pojawił mi się dziwny taki lekko brązowy śluz przed chwile, trochę mnie zaniepokoił. Na okres raczej za wcześnie i na krwawienie owulacyjne raczej za późno..

Do góry