reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
wydaje mi się, ze chyba jednak za wcześniej. Raczej źródła podają ze implantacją zaczyna się tak 6-7 dpo, a takie plamienie to bliżej miesiączki..

Wzięłam pod uwagę, że owulacja mogłaby się przesunąć. Wtedy 6 dzień po byłby możliwy. Chyba, że jesteś pewna co do dnia :) w każdym razie najmocniej trzymam kciuki za implantacyjne krwawienie! 😍

Dziewczyny czy to może być pozytywny test? Wczorajszy u góry. Na żywo widać jakiś cień kreseczki, na zdjęciu nie bardzo. Z dzisiaj na dole i jest troszkę ciemniejsza ta kreseczka. Do miesiączki jeszcze 4 dni. (Najlepiej widać przy pełnej jasności ekranu :D)
Zobacz załącznik 1359460
coś się tli, powtarzaj dalej, a najlepiej zrób betę <3 powodzenia! wygląda obiecująco.

Dostałam od 2 do 6 dc Clostilbegyt, około 10-13 dnia monitoring i wtedy powie co dalej 🙈 jezu mam nadzieje, że się uda, mąż ma 30-ste urodzinki w marcu i to byłby cudowny prezent 🥰
Uda się ❤️ na 30 urodziny mojego męża byłam w 1 ciąży po prawie 3 latach starań. Impreza a ja mdłości na całego 😂 tego Ci życzę.

reklama
Do góry