reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

A u mnie 27dc i ani śladu owulacji, wiec albo jeszcze nie było, albo była ( choć testy cały czas negatywne) i była niewyczuwalna, albo dopiero będzie i znowu cały cykl się wydłuży… od tygodnia mam niby dużo śluzu płodnego i wzrost „libido” ale oprócz tego nic.

reklama
Ja tez podjęłam decyzje o pójściu na siłownie i znalezieniu sobie jakiś zajęć bo mam w sobie tyle złość przez kolejne nieudane cykle, ze muszę to gdzieś wyładować.
Zaczął się 3 rok starań. O pierwsze. Maz jest załamany, ja już tez nie wiem co robić.
Jeszcze jak słyszę tu i tam ze kobita znow zaszła od tak z 5 bąbelkiem bo dobrze jej w domu, albo historie jak rodzice traktują dzieci jak zrobiło dochodu, albo się nad nimi znęcają psychicznie czy fizycznie to mnie krew zalewa.
4 lata zajęło mi zajście w ciążę, tez byłam zła i denerwowaly mnie informacje o ciążach a na male dzieci nie chcialam patrzeć. Idz na siłkę 😘

Ja miałam dzisiaj monitoring, są dwa pęcherzyki, ale oba na prawym jajniku, więc nic z tego nie będzie bo myślę że właśnie ten jajowód prawy jest niedrożny [emoji1745] na lewym pusto, a wszystkie 4 ciążę do tej pory były tylko z tego jajnika właśnie.

Oprócz tego endo cieniutkie 6 mm tylko, w poniedziałek mam jeszcze przyjść, ale myślę że to cykl na straty już. No i w lutym drożność [emoji1696]

4 lata zajęło mi zajście w ciążę, tez byłam zła i denerwowaly mnie informacje o ciążach a na male dzieci nie chcialam patrzeć. Idz na siłkę 😘
Ja trenowałam w domu itp ale teraz się zawzięła bo te nerwy gdzieś trzeba wyładować.
Mogę zapytać jak się udało ? Naturalnie czy ze stymulacja czy np. In vitro ? 🙂

Ja trenowałam w domu itp ale teraz się zawzięła bo te nerwy gdzieś trzeba wyładować.
Mogę zapytać jak się udało ? Naturalnie czy ze stymulacja czy np. In vitro ? 🙂
Naturalnie, mega fart gdy juz na glos do męża powiedzialam ze adoptujemy i ja już się z tym pogodzilam
Po tygodniu zauwazylam ze okresu nie mam.

Ja miałam dzisiaj monitoring, są dwa pęcherzyki, ale oba na prawym jajniku, więc nic z tego nie będzie bo myślę że właśnie ten jajowód prawy jest niedrożny [emoji1745] na lewym pusto, a wszystkie 4 ciążę do tej pory były tylko z tego jajnika właśnie.

Oprócz tego endo cieniutkie 6 mm tylko, w poniedziałek mam jeszcze przyjść, ale myślę że to cykl na straty już. No i w lutym drożność [emoji1696]
W którym dc jesteś?

reklama
Dziewczyny, mój progesteron w 7 dpo to 15,41, więc nie najgorzej. Przyznam, że spodziewałam się gorszego wyniku. Badałyscie kiedyś proga w 7 dpo? Jaki miałyście poziom?
A w ogóle to w piątek idę do dentysty, więc siłą rzeczy muszę rano ZATESTOWAĆ. Tak że kolejne testowe szaleństwo - czas start 😁🙈
testowałaś?

Do góry