reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mnie właśnie zaczął boleć jajnik ten z którego miałam mieć owulację. No ale dzisiaj jest 21dc i to raczej niemożliwe, że owulacja byłaby dopiero teraz. A jak na złość mamy gości, bo jutro robimy 2 latka synka i nie mamy jak zrobić dolewki😂
Mnie dziś też boli jajnik, ten który bolał na owulacje. Okresu narazie nie mam, brzuch mnie pobolał ze 2 dni, uda i kostki też i narazie w sumie nic. Do niedzieli najpóźniej @ powinna przyjść. Dziś 13 dni po piku mam. Ale wciąż się nie łudzę na cokolwiek. Nie wiem czy mnie jakaś infekcja nie wzięła bo coś pieczenie czuję ehh.

Cześć dziewczyny ! Nie odzywałam się z miesiąc czasu bo dałam sobie trochę na luz z forum , ogólnie miałam zabiegany miesiąc , zaczęłam brać ovarin a mężowi kupiłam fertilman . Co gorsza nawet nie zauważyłam owulacji u siebie w tym grudniu , zawsze miałam śluz teraz nic .. wiec spisałam cykl na straty nie robiąc testów owu … ale…. Teoretycznie mam 27-29 dniowe cykle wiec dziś licząc 29 cykl byłoby 9 dni po. Od 2 dni mam bardzo dużo sluzu, zrobiłam teraz test nie sikając 3h i albo mi się zdaje albo coś tam widzę :o . Ale chyba sobie wkręcam bo nie wierze… to jest 7 cs . Wrzucialabym zdjęcie ale nawet nie wiem czy uchwycę na zdjęciu i czy coś zobaczycie…

Cześć dziewczyny ! Nie odzywałam się z miesiąc czasu bo dałam sobie trochę na luz z forum , ogólnie miałam zabiegany miesiąc , zaczęłam brać ovarin a mężowi kupiłam fertilman . Co gorsza nawet nie zauważyłam owulacji u siebie w tym grudniu , zawsze miałam śluz teraz nic .. wiec spisałam cykl na straty nie robiąc testów owu … ale…. Teoretycznie mam 27-29 dniowe cykle wiec dziś licząc 29 cykl byłoby 9 dni po. Od 2 dni mam bardzo dużo sluzu, zrobiłam teraz test nie sikając 3h i albo mi się zdaje albo coś tam widzę :o . Ale chyba sobie wkręcam bo nie wierze… to jest 7 cs . Wrzucialabym zdjęcie ale nawet nie wiem czy uchwycę na zdjęciu i czy coś zobaczycie…
Pokaż ♥️

Załączniki

• 37D43966-C083-4689-BB3B-8A41AF85ECB3.jpeg
    37D43966-C083-4689-BB3B-8A41AF85ECB3.jpeg
    2,6 MB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry