olka11135
Fanka BB :)
U mojej mamy w szpitalu urodziła kilka dni temu 20 latka. Nie chciała dziecka zobaczyć nawet na oczy i zostawiła je w szpitalu. Aktualnie mają 2 pożucone w ten sposób noworodki. Nosz kur** jaki mnie wtedy żal i złość wziął!!!!
Albo druga sytuacja. Akurat gdyby nie podejrzenia jednego z ratowników z karetki to nikt by nie wiedział jak było. Facet wzywa pogotowie, że dziecko się zachlysnęło i nie oddycha. Malutki 6 tygodniowy bobas. Ratownikowi się wydawało dziwne, że nie ma matki i ogolnie dziwna atmosfera zapanowała wtedy. Specjalnie zostawił kurtkę. W szpitslu się okazało, że dziecko ma krwotok w głowie. Ratownik wrócił niby po kurtke a w domu matka upita prawie do nieprzytomności siedziała zamknieta w drugim pokoju z 4 letnią córką. Jej mąż powiedział, że był w pracy i jak wrócił znalazł ją w tym stanie a noworodek leżał na ziemi w kałuży krwi. Czemu życie jest tak niesprawiedliwe? Czemu ludzie którzy tak chcą nie mogą, starają się miesiacami, latami, przeżywają straty a te co nie chcą do tego że zachodzą bez problemów to jeszcze chodzą całe 9 miesiecy bez objawów. No o co chodzi? Nie umiem sie pogodzić z tym dlaczego życie tak wygląda.
Tylko, że sytuacje o których piszesz ni jak można powiązać z kobietą z otyłością.
Ja już nie wspomnę, że podchodząc do drugiej ciąży ważyłam 62kg - niby do 161/163cm to norma wagowa, ale już górna wiec załóżmy że też to byłą nadwaga, ciąże skończyłam na 74kg - i np. moja mama którą widywałam regularnie dowiedziała się o ciąży dopiero na 1.5 miesiąca przed narodzinami. Da się ubierać tak, że Ci którzy nie muszą wiedzieć o ciąży, o niej nie wiedzą.
To o czym Ty piszesz to przede wszystkim błędy naszych nieudolnych rządów i brak darmowej antykoncepcji i aborcji na żądanie. No i co jest złego w dodaniu dziecka do adopcji? Dzięki takim osobom brat mojego ojca mógł poczuć rodzicielstwo na swojej skórze. Jeżeli nadal będziemy orać kobiety za oddawanie dzieci do adopcji to będzie więcej takich sytuacji jak ta o której piszesz później czy takiej z przed 4 dni w Łodzi, gdzie znaleziono noworodka na śmietniku