reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

A u mnie 27dc i ani śladu owulacji, wiec albo jeszcze nie było, albo była ( choć testy cały czas negatywne) i była niewyczuwalna, albo dopiero będzie i znowu cały cykl się wydłuży… od tygodnia mam niby dużo śluzu płodnego i wzrost „libido” ale oprócz tego nic.

reklama
Ja tez podjęłam decyzje o pójściu na siłownie i znalezieniu sobie jakiś zajęć bo mam w sobie tyle złość przez kolejne nieudane cykle, ze muszę to gdzieś wyładować.
Zaczął się 3 rok starań. O pierwsze. Maz jest załamany, ja już tez nie wiem co robić.
Jeszcze jak słyszę tu i tam ze kobita znow zaszła od tak z 5 bąbelkiem bo dobrze jej w domu, albo historie jak rodzice traktują dzieci jak zrobiło dochodu, albo się nad nimi znęcają psychicznie czy fizycznie to mnie krew zalewa.
4 lata zajęło mi zajście w ciążę, tez byłam zła i denerwowaly mnie informacje o ciążach a na male dzieci nie chcialam patrzeć. Idz na siłkę 😘

Ja miałam dzisiaj monitoring, są dwa pęcherzyki, ale oba na prawym jajniku, więc nic z tego nie będzie bo myślę że właśnie ten jajowód prawy jest niedrożny [emoji1745] na lewym pusto, a wszystkie 4 ciążę do tej pory były tylko z tego jajnika właśnie.

Oprócz tego endo cieniutkie 6 mm tylko, w poniedziałek mam jeszcze przyjść, ale myślę że to cykl na straty już. No i w lutym drożność [emoji1696]

4 lata zajęło mi zajście w ciążę, tez byłam zła i denerwowaly mnie informacje o ciążach a na male dzieci nie chcialam patrzeć. Idz na siłkę 😘
Ja trenowałam w domu itp ale teraz się zawzięła bo te nerwy gdzieś trzeba wyładować.
Mogę zapytać jak się udało ? Naturalnie czy ze stymulacja czy np. In vitro ? 🙂

Ja trenowałam w domu itp ale teraz się zawzięła bo te nerwy gdzieś trzeba wyładować.
Mogę zapytać jak się udało ? Naturalnie czy ze stymulacja czy np. In vitro ? 🙂
Naturalnie, mega fart gdy juz na glos do męża powiedzialam ze adoptujemy i ja już się z tym pogodzilam
Po tygodniu zauwazylam ze okresu nie mam.

Ja miałam dzisiaj monitoring, są dwa pęcherzyki, ale oba na prawym jajniku, więc nic z tego nie będzie bo myślę że właśnie ten jajowód prawy jest niedrożny [emoji1745] na lewym pusto, a wszystkie 4 ciążę do tej pory były tylko z tego jajnika właśnie.

Oprócz tego endo cieniutkie 6 mm tylko, w poniedziałek mam jeszcze przyjść, ale myślę że to cykl na straty już. No i w lutym drożność [emoji1696]
W którym dc jesteś?

reklama
Dziewczyny, mój progesteron w 7 dpo to 15,41, więc nie najgorzej. Przyznam, że spodziewałam się gorszego wyniku. Badałyscie kiedyś proga w 7 dpo? Jaki miałyście poziom?
A w ogóle to w piątek idę do dentysty, więc siłą rzeczy muszę rano ZATESTOWAĆ. Tak że kolejne testowe szaleństwo - czas start 😁🙈
testowałaś?

Do góry