Weronik@29
Fanka BB :)
A chyba żaden ale ja to sie tak śmiejea cóż to za przesąd??? I ja i niemąż też ostatnio oboje natrafiliśmy na takie ciężarne papryki… No to teraz już chyba muszę być w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A chyba żaden ale ja to sie tak śmiejea cóż to za przesąd??? I ja i niemąż też ostatnio oboje natrafiliśmy na takie ciężarne papryki… No to teraz już chyba muszę być w ciąży
mi tez stuknął rok starań i założyłam, że to 12cs, totalna załamka. Tylko wczoraj przejrzałam aplikację, policzyłam i okazuje się, że jestem aktualnie jednak w 15csA chyba żaden ale ja to sie tak śmieje
Robiliście juz sobie jakies badania?mi tez stuknął rok starań i założyłam, że to 12cs, totalna załamka. Tylko wczoraj przejrzałam aplikację, policzyłam i okazuje się, że jestem aktualnie jednak w 15cs
Także tego… jeśli mi nie odbije totalnie to nie wiem co będzie…
w pierwszą ciążę zaszliśmy zanim jeszcze zaczęliśmy się starać mam cudownego 2-letniego synka. Plan był taki, żeby od razu robić drugie - miałam 35 lat, a wyliczenia ZUSu były dla mnie bardzo korzystne i na zwolnieniu jak i na macierzyńskim zarabiałam więcej niż gdybym pracowała - także miałam pod koniec macierzyńskiego zaciążyć i od razu przejść na zwolnienie. Zależało nam na małej różnicy wieku między dziećmi. Mieliśmy wielkie plany. Ale nie wychodziło… miesiąc, dwa, ale po 3cs, rzutem na taśmę, zobaczyłam 2 kreseczki na teście (2 dni przed końcem macierzyńskiego ). Niestety poroniłam w 7tc. To był dla mnie wielki szok i cios.Robiliście juz sobie jakies badania?
Co zamówiłaś mężowi?Ojjj to trzymam mega mocno kciuki ja tez sie każdego miesiąca łudzę że się uda bez tego czy tamtego. Jednak dzisiaj zamówiłam mężowi konkretne witaminy i rezygnujemy obydwoje z alkoholu. U mnie wyszła prolaktyna podwyższona jednak źle reaguje na tabletki ... obecnie biorę niepokalanek i boję się że to nic nie da... musze sie wybrać znowu na krew i sprawdzić jaki jest jej poziom..
A ja zamówiłam MascuPro baby forte nie wiem czy w Polsce tez jest . Kuracja na 3 msc 60 euro biorę wlasnie z tej samej firmy tabletki niepokalanekCo zamówiłaś mężowi?
Ja biorę cały czas ten bromocorn 1/2 tabletki przed snem. Jeszcze mi zostało z 10 tab. i będę sprawdzać prolaktyne zobaczymy czy coś drgnęło w dół...
Nie rzuciły mi się w oczy.A ja zamówiłam MascuPro baby forte nie wiem czy w Polsce tez jest . Kuracja na 3 msc 60 euro biorę wlasnie z tej samej firmy tabletki niepokalanek