reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Taaa... Najpierw pomyślałam, że jest jakiś cień, widać było od razu, ale teraz szukam go i szukam, i nie ma🤷‍♀️😉 Ale różowe toto nie było na pewno, więc i tak się nie liczy. Poza tym jak na złość mieliśmy ciężką nockę, córa kaszlała koło 3 w nocy tak długo, że aż musiałam zrobić siku koło 3.30. Wstaję ok 5.15, więc trudno nazwać to porannym moczem. Zrobiłam jeszcze jeden test z kolejnego moczu, ale też nic. Poza tym nic kompletnie mnie nie boli, w zeszłym cyklu cały czas coś czułam w dole brzucha a teraz zupełnie nic. Tylko piersi mam mocno powiększone i troszkę bolą po zewnętrznej stronie, ale to przed @ tak miewam. Zobaczymy jutro...

reklama
Taaa... Najpierw pomyślałam, że jest jakiś cień, widać było od razu, ale teraz szukam go i szukam, i nie ma🤷‍♀️😉 Ale różowe toto nie było na pewno, więc i tak się nie liczy. Poza tym jak na złość mieliśmy ciężką nockę, córa kaszlała koło 3 w nocy tak długo, że aż musiałam zrobić siku koło 3.30. Wstaję ok 5.15, więc trudno nazwać to porannym moczem. Zrobiłam jeszcze jeden test z kolejnego moczu, ale też nic. Poza tym nic kompletnie mnie nie boli, w zeszłym cyklu cały czas coś czułam w dole brzucha a teraz zupełnie nic. Tylko piersi mam mocno powiększone i troszkę bolą po zewnętrznej stronie, ale to przed @ tak miewam. Zobaczymy jutro...
nie chcę zapeszać ale jak dla mnie obiecująco to wyglada ✊
A Ty w którym dpo jesteś?
a ja jestem 9 dni po zastrzyku z Pregnylu, po którym mogą wychodzić fałszywie pozytywne testy przez ponad 10 dni. Także nie zrobię wcześniej testu choćbym chciała 🤣
Może wytrzymać do wtorku

nie chcę zapeszać ale jak dla mnie obiecująco to wyglada ✊
a ja jestem 9 dni po zastrzyku z Pregnylu, po którym mogą wychodzić fałszywie pozytywne testy przez ponad 10 dni. Także nie zrobię wcześniej testu choćbym chciała 🤣
Może wytrzymać do wtorku
Wczoraj czytałam wątek, w którym dziewczyna w 10 dniu po zastrzyku miała drugą kreskę, która z dnia na dzień ciemniała. Tak że wiesz😉 ale rozumiem, też wolałabym odczekać, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo wiarygodnego testu. Trzymam zatem kciuki i życzę cierpliwości 💚🙂

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny! Chyba faktycznie wszyscy odpoczywają po grudniu bo mija pierwszy tydzień stycznia a u nas ZERO pozytywnych testów... uprzejmie proszę kolejna testującą o dwie kreski! 🥳

A u mnie dziś są jedyne dwie kreski jakie widuje czyli owu się zbliża:
Screenshot_20220107-140918_Premom.jpg

Mnie właśnie zaczął boleć jajnik ten z którego miałam mieć owulację. No ale dzisiaj jest 21dc i to raczej niemożliwe, że owulacja byłaby dopiero teraz. A jak na złość mamy gości, bo jutro robimy 2 latka synka i nie mamy jak zrobić dolewki😂

Ja dzisiaj 7dc więc też bierzemy się za robotę 🤪🤪🤪poprzedni miesiąc chorowalismy i przytulanki byly dosłownie niemożliwe. Także cieszę się na ten cykl i czuje że wiesiołek zaczyna powoli działać 😅💧moze uda mi sie wybrać na monitoring jak dostane termin akurat w środę mam wolne .

reklama
Do góry