reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Taaa... Najpierw pomyślałam, że jest jakiś cień, widać było od razu, ale teraz szukam go i szukam, i nie ma🤷‍♀️😉 Ale różowe toto nie było na pewno, więc i tak się nie liczy. Poza tym jak na złość mieliśmy ciężką nockę, córa kaszlała koło 3 w nocy tak długo, że aż musiałam zrobić siku koło 3.30. Wstaję ok 5.15, więc trudno nazwać to porannym moczem. Zrobiłam jeszcze jeden test z kolejnego moczu, ale też nic. Poza tym nic kompletnie mnie nie boli, w zeszłym cyklu cały czas coś czułam w dole brzucha a teraz zupełnie nic. Tylko piersi mam mocno powiększone i troszkę bolą po zewnętrznej stronie, ale to przed @ tak miewam. Zobaczymy jutro...

reklama
Taaa... Najpierw pomyślałam, że jest jakiś cień, widać było od razu, ale teraz szukam go i szukam, i nie ma🤷‍♀️😉 Ale różowe toto nie było na pewno, więc i tak się nie liczy. Poza tym jak na złość mieliśmy ciężką nockę, córa kaszlała koło 3 w nocy tak długo, że aż musiałam zrobić siku koło 3.30. Wstaję ok 5.15, więc trudno nazwać to porannym moczem. Zrobiłam jeszcze jeden test z kolejnego moczu, ale też nic. Poza tym nic kompletnie mnie nie boli, w zeszłym cyklu cały czas coś czułam w dole brzucha a teraz zupełnie nic. Tylko piersi mam mocno powiększone i troszkę bolą po zewnętrznej stronie, ale to przed @ tak miewam. Zobaczymy jutro...
nie chcę zapeszać ale jak dla mnie obiecująco to wyglada ✊
A Ty w którym dpo jesteś?
a ja jestem 9 dni po zastrzyku z Pregnylu, po którym mogą wychodzić fałszywie pozytywne testy przez ponad 10 dni. Także nie zrobię wcześniej testu choćbym chciała 🤣
Może wytrzymać do wtorku

nie chcę zapeszać ale jak dla mnie obiecująco to wyglada ✊
a ja jestem 9 dni po zastrzyku z Pregnylu, po którym mogą wychodzić fałszywie pozytywne testy przez ponad 10 dni. Także nie zrobię wcześniej testu choćbym chciała 🤣
Może wytrzymać do wtorku
Wczoraj czytałam wątek, w którym dziewczyna w 10 dniu po zastrzyku miała drugą kreskę, która z dnia na dzień ciemniała. Tak że wiesz😉 ale rozumiem, też wolałabym odczekać, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo wiarygodnego testu. Trzymam zatem kciuki i życzę cierpliwości 💚🙂

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny! Chyba faktycznie wszyscy odpoczywają po grudniu bo mija pierwszy tydzień stycznia a u nas ZERO pozytywnych testów... uprzejmie proszę kolejna testującą o dwie kreski! 🥳

A u mnie dziś są jedyne dwie kreski jakie widuje czyli owu się zbliża:
Screenshot_20220107-140918_Premom.jpg

Mnie właśnie zaczął boleć jajnik ten z którego miałam mieć owulację. No ale dzisiaj jest 21dc i to raczej niemożliwe, że owulacja byłaby dopiero teraz. A jak na złość mamy gości, bo jutro robimy 2 latka synka i nie mamy jak zrobić dolewki😂

Ja dzisiaj 7dc więc też bierzemy się za robotę 🤪🤪🤪poprzedni miesiąc chorowalismy i przytulanki byly dosłownie niemożliwe. Także cieszę się na ten cykl i czuje że wiesiołek zaczyna powoli działać 😅💧moze uda mi sie wybrać na monitoring jak dostane termin akurat w środę mam wolne .

reklama
Do góry