Madame83
Fanka BB :)
Ale co, testy brzydkie?U mnie tak, wstawiłabym wam zdjęcie ale sa tak brzydkie ze tego nie wytrzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co, testy brzydkie?U mnie tak, wstawiłabym wam zdjęcie ale sa tak brzydkie ze tego nie wytrzymam
Zazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.Nieee... Bo pierwszy raz robiłam te testy i wszystkie dodatnie coś jest ewidentnie że mną nie tak. Szkoda ze te ciążowe tak ładnie nie wychodzą Czytałam gdzieś że to może być problem z hormonami. Mam dziś 24dc
No tak, tylko że nie u każdej kobiety test owulacyjny pokaże ciążę, dlatego nie powinno się nimi sugerować. U mnie pozytywne dopiero były tydzień po spodziewanej miesiączceCoś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248
Tak testy brzydkie, a w sumie co mi tam hahahahaAle co, testy brzydkie?
Eeee no, jak to 10dpo to już mogłoby coś się pojawićZazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.
To jest zrozumiałe, wiem ze nie dla każdejNo tak, tylko że nie u każdej kobiety test owulacyjny pokaże ciążę, dlatego nie powinno się nimi sugerować. U mnie pozytywne dopiero były tydzień po spodziewanej miesiączce
Faktycznie niezłe krechy w którym dniu robione? Jeszcze przed terminem @ czy już po?Tak testy brzydkie, a w sumie co mi tam hahahaha
Poczekam do czwartku, potem jestem przybita cały tydzień w pracy a tak to odreaguje w weekend chociażEeee no, jak to 10dpo to już mogłoby coś się pojawić
Jeszcze przed, 4 dni przed @ miałam już betę 48, to są chyba testy dwa trzy dni przed @. Akurat jestem dwa dni po terminieFaktycznie niezłe krechy w którym dniu robione? Jeszcze przed terminem @ czy już po?
Zobaczymy właśnie. Chociaz na nic się nie nastawiam. Ale dziękuję bardzo za wsparcieTo plamienie i podwyższona temperatura i nawet bóle jajników wyglądają obiecująco. Trzymam kciuki!