Kochana ja tak miałam - ból jak na okres, samopoczucie jak na okres tylko zamiast okresu miałam dwie kreski czego Ci życzęDalej boli mnie podbrzusze. 4 dni już. Pewnie będzie tak do samego okresu.
reklama
Madame83
Fanka BB :)
Eeee.... Ja bym zrobiła ciążowyTo ja mam takie. Ostatni z dzisiaj. Skoro wszystkie takie będą to nie będzie wiadomo kiedy był pik?
Nel331
Głowa do góry ! Jest jeszcze dużo czasu żeby coś z tego było, trzymam kciukiCześć dziewczyny podczytuje Was już jakiś czas i postanowiłam, ze ja i dołączę jeśli można . Tak wiec mam 29 lat , staramy się o 1 dziecko z tym ze rok temu udało Nam się za pierwszym razem niestety w 12 tyg serduszko przestało bić.. w czerwcu biochemiczna No i od tej pory cisza , moje badania podstawowe jakie lekarz uważał żebym zrobiła wyszły dobrze.. aktualnie jestem dziś 8 dpo i raczej nic z tego nie będzie
Ja tez
Eeee.... Ja bym zrobiła ciążowy
Madame83
Wady genetyczne się zdarzają, biochemy też... Chociaż to boli to trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Tym bardziej, że badania okWiesz co ogólnie wszystkie badania jak byłam w ciazy były super ale wyszła wada genetyczna dziecka - triploidia . No i lekarz nie robił żadnej innej diagnostyki to było w marcu , w czerwcu biochem i to był znów nasz pierwszy cykl starań po stracie - wtedy gin uznał ze zrobi podstawowe tylko czyli wiem ze cytologia , zespol antyfosfolipidowy, i pare jeszcze innych ale już teraz dokładnie nie pamietam .. No i powiedział ze wszystko w porządku i mamy się starać dalej a jeśli do roku nie wyjdzie to się weźmiemy za męża…. I powiem szczerze to jest Nasz 5 cs i czuje ze nic z tego znów nie wyszło..
Ostatnia edycja:
kosik_3
Zawsze mialam tam <1.2 czyli mimo ze teraz mam <5 oznacza ze nic sie nie dzieje? Mi sie wydaje ze jednak wyglada to inaczej
Kiedyś mogły byc inne urządzenia w tym laboratorium i inne miary, nie powinnaś się sugerować tym, że kiedyś miałaś inny wynik i co innego oznaczał. Teraz wynik <5 oznacza póki co wynik negatywny. Powinnaś mieć widełki na tych badaniach gdzieś poniżej z oznaczeniami.
Aczkolwiek trzymam kciuki za inny wynik za kilka dni
U
użytkowniczka Co
Gość
Dziękuję Znowu mnie boli brzuch, piersi teżKochana ja tak miałam - ból jak na okres, samopoczucie jak na okres tylko zamiast okresu miałam dwie kreski czego Ci życzę
Estuś
Moderator
Mnie w ciazy zaczęły bolec piersi 8 dpo a to był cykl gdzie sama stwierdziłam ze owulacji nie miałam później 9 dpo jeszcze mocniej zaczęły bolec i mowie do męża ze kurde coś mnie bolą te cycki jeszcze bardziej.. a on - może w ciazy jesteś ? A ja do niego - coś Ty ja nawet owulacji nie miałam w tym miesiącu zrobiłam test 10 dpo tylko dlatego ze był sylwester i w razie co to nie będę pic , okazało się ze 2 kreseczki , ahh wtedy to na luzie się podchodziło do tego , wtedy nawet nie wiedziałam co to jest beta .. a teraz… masakraDziękuję Znowu mnie boli brzuch, piersi też
Ps. Przypuszczałam ze mogę mieć owulacje tego danego dnia bo mam bardzo regularne cykle i zawsze dużo sluzu a akurat w tamtym miesiącu zero sluzu i mówię a to pewnie cykl bezowulacyjny
reklama
small_princess
Zaangażowana w BB
Podziel się: