reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nieee... Bo pierwszy raz robiłam te testy i wszystkie dodatnie 😂 coś jest ewidentnie że mną nie tak. Szkoda ze te ciążowe tak ładnie nie wychodzą :( Czytałam gdzieś że to może być problem z hormonami. Mam dziś 24dc
Zazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.

Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊
No tak, tylko że nie u każdej kobiety test owulacyjny pokaże ciążę, dlatego nie powinno się nimi sugerować. U mnie pozytywne dopiero były tydzień po spodziewanej miesiączce

Załączniki

• IMG_20211206_171848.jpg
    IMG_20211206_171848.jpg
    573,2 KB · Wyświetleń: 92
Zazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.
Eeee no, jak to 10dpo to już mogłoby coś się pojawić 😉😄🤞

reklama
Do góry