reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Nieee... Bo pierwszy raz robiłam te testy i wszystkie dodatnie 😂 coś jest ewidentnie że mną nie tak. Szkoda ze te ciążowe tak ładnie nie wychodzą :( Czytałam gdzieś że to może być problem z hormonami. Mam dziś 24dc
Zazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.

Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊
No tak, tylko że nie u każdej kobiety test owulacyjny pokaże ciążę, dlatego nie powinno się nimi sugerować. U mnie pozytywne dopiero były tydzień po spodziewanej miesiączce

Załączniki

• IMG_20211206_171848.jpg
    IMG_20211206_171848.jpg
    573,2 KB · Wyświetleń: 89
Zazwyczaj mam 30 dniowe, ostatnio mi się wydłużają. Moje robienie testów w tym miesiącu było jednym wielkim testem bo chciałam wyłapać o co w tym chodzi, nie robiłam od początku cyklu więc u mnie nie ma się czym wzorowac. Podejrzewam że owulacje miałam 14dc ale wtedy nie robiłam testów więc nie wiem. Od kolejnego cyklu będę robiła od początku i wtedy będę wiedziała co i jak. Testu ciążowego nie robiłam jeszcze bo za wczas, aktualnie mam objawy jak na typowy zbliżający się okres.
Eeee no, jak to 10dpo to już mogłoby coś się pojawić 😉😄🤞

reklama
Do góry