reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czy któraś z Was robiła testy owulacyjne po piku? Zastanawiam się jak kształtuje się u Was poziom LH po owulacji.
Ja kiedyś jak robiłam to 2x ciągnęłam od piku jeszcze przez tydzień z ciekawości i w obu wypadkach tak samo ciemna kreska jak w piku utrzymywała mi sie jakieś 5 dni (po takim czasie nie dam sobie ręki uciąć czy to było 4, 5 czy 6) ale na pewno dość długo ☺️

reklama
A swoją drogą to faktycznie imponująca beta😄 w pierwszej ciąży miałam 48 chyba dzień po terminie @, ale też nie analizowałam tego wtedy 😉 padło hasło "robimy!" i za 3 tygodnie były dwie kreski 😄 ach, to były czasy... 😄😄😄
Pewnie dlatego taka wysoka, że u mnie zagnieżdżenie było w 6dniu po owulacji i dość szybko, bo 8 dni po wyłapałam ciąże na teście ciążowym😅

Ja kiedyś jak robiłam to 2x ciągnęłam od piku jeszcze przez tydzień z ciekawości i w obu wypadkach tak samo ciemna kreska jak w piku utrzymywała mi sie jakieś 5 dni (po takim czasie nie dam sobie ręki uciąć czy to było 4, 5 czy 6) ale na pewno dość długo ☺️
O proszę, to nie miałaś problemu z wyłapaniem piku😉 w zeszłym cyklu gdybym ot tak sobie nie na sikała na test rano (ale nie z pierwszego moczu, po prostu w godzinach przedpołudniowych) to nawet bym nie wyłapała, bo wieczorem już było bladziutko,tak samo jak dzień wcześniej wieczorem.

O widzisz, to ciekawe, dzięki! 🙂 bo czytałam, że w ciąży zawsze wychodzą pozytywne (oczywiście jej nie wykrywają 😉), ale chyba jednak to nie do końca prawda.
Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊

Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊
Czytałam, że w ciąży zawsze wychodzą pozytywne, tylko że bez ciąży też mogą 😉 czyli u Ciebie się sprawdziło ❤️

reklama
Do góry