reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czy któraś z Was robiła testy owulacyjne po piku? Zastanawiam się jak kształtuje się u Was poziom LH po owulacji.
Ja kiedyś jak robiłam to 2x ciągnęłam od piku jeszcze przez tydzień z ciekawości i w obu wypadkach tak samo ciemna kreska jak w piku utrzymywała mi sie jakieś 5 dni (po takim czasie nie dam sobie ręki uciąć czy to było 4, 5 czy 6) ale na pewno dość długo ☺️

reklama
A swoją drogą to faktycznie imponująca beta😄 w pierwszej ciąży miałam 48 chyba dzień po terminie @, ale też nie analizowałam tego wtedy 😉 padło hasło "robimy!" i za 3 tygodnie były dwie kreski 😄 ach, to były czasy... 😄😄😄
Pewnie dlatego taka wysoka, że u mnie zagnieżdżenie było w 6dniu po owulacji i dość szybko, bo 8 dni po wyłapałam ciąże na teście ciążowym😅

Ja kiedyś jak robiłam to 2x ciągnęłam od piku jeszcze przez tydzień z ciekawości i w obu wypadkach tak samo ciemna kreska jak w piku utrzymywała mi sie jakieś 5 dni (po takim czasie nie dam sobie ręki uciąć czy to było 4, 5 czy 6) ale na pewno dość długo ☺️
O proszę, to nie miałaś problemu z wyłapaniem piku😉 w zeszłym cyklu gdybym ot tak sobie nie na sikała na test rano (ale nie z pierwszego moczu, po prostu w godzinach przedpołudniowych) to nawet bym nie wyłapała, bo wieczorem już było bladziutko,tak samo jak dzień wcześniej wieczorem.

O widzisz, to ciekawe, dzięki! 🙂 bo czytałam, że w ciąży zawsze wychodzą pozytywne (oczywiście jej nie wykrywają 😉), ale chyba jednak to nie do końca prawda.
Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊

Coś chyba musi w tym być, ja z ciekawości sprawdziłam owulacyjny, krecha ciemna aż fioletowa 😊 wyłapałam bardzo wczesną ciążę, bo aż 5 dni przed @ beta dwa dni przed miesiączka 248 😊
Czytałam, że w ciąży zawsze wychodzą pozytywne, tylko że bez ciąży też mogą 😉 czyli u Ciebie się sprawdziło ❤️

reklama
Do góry