reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Ojej, post edytowany.
Pani idealna, która zawsze ponoć miała być na pierwszym miejscu nie potrafi odróżnić znaku mniejszości od większości…
No cóż, nawet laboratorium potrafisz wytknąć błąd bo Ty wiesz lepiej. Poki co beta jest negatywna i tyle w temacie.
Jej, po co takie słowa ?

Dziewczyny, a tak z innej beczki. Czy któraś z Was robiła testy owulacyjne po piku? Zastanawiam się jak kształtuje się u Was poziom LH po owulacji.

Ja w poprzednim i u mnie kreska nie różniła się od tej w ciągu całego cyklu. Czyli taka lekka - nie jak pik, ale też nie totalne zero. U mnie tylko 1-10dc mam biało na owulacyjnych

Rozumiem oczywiście, tylko nie wiem czy nawet przy becie 5 byłyby objawy ciąży
Już pisałam, że muszę wyłapać jak najwcześniej bo mam zalecenia do heparyny [emoji108]

Ps. Miałam objawy zagniezdżenia w obu ciążach więc tak są możliwe!

Okaże się za kilka dni czy te objawy tez były zagniezdżeniem czy nie.

Tak. Tu wynik jeden z 3 (były takie same) w tym samym laboratorium robione co dzisiaj. Ten akurat robiłam bo chciałam mieć pewność czy nie ma ciąży bo miałam mieć robiony rezonans z kontrastem. Mimo prezerwatyw chcialam miec pewnosc w 100%. 2 pozostale razy robilam z troche innych przyczyn ale tak samo byl ten wynik. Stąd podejrzewam, że dzisiejszy jednak może dawać nadzieje 🙂
Niestety ale taki wynik to tylko kalibracja aparatu.
Diagnostyka też wysyła czasami <2 a czasami <1

Może dopiero się robaczek zagnieżdża :)

reklama
Każde opisywanie takiemu trollowi tylko go karmi. Zgłaszać i ignorować. To dość szybko go/ją zabije :)
Dla mnie o tyle jest dziwny ten wynik, bo patrząc na resztę to tak jakby oni dopiero od 45 określali ciąże. A to jednak nie są wyniki z PL i mogą mieć inne spojrzenie na to. Niemniej jednak trzymam kciuki i niech za te 2 dni będą już dwie kreski :)

A co do prezentu - nowe kije do golfa

Do góry