kasiaa91
Fanka BB :)
Może w środku siedzi ja np w samą owulacje mam mniej niż przedNo właśnie tyle, że śluz płodny się wczoraj już skończył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może w środku siedzi ja np w samą owulacje mam mniej niż przedNo właśnie tyle, że śluz płodny się wczoraj już skończył
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i za to żeby było dobrzeZobaczymy, było by cudownie ale najważniejsze w tym wszystkim będzie gdzie ta ciąża siedzi bo przy takim krwawieniu wyglada to słabo. Z jutrzejszą betą zbadam progesteron bo jeśli beta rośnie a progesteron będzie malutki to jeszcze mocniej będzie to świadczyło o ektopowej.
Jak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzilyMoże w środku siedzi ja np w samą owulacje mam mniej niż przed
Dobrze ze dopadłJak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzily
No szałwia jak i te tabletki musze odstawic tyle ze ja biore 2 w tygodniu. W sumie u ciebie wychodzi na to samoBiorę pół tabletki co drugi dzień. Szalwie jak coś musisz w porę odstawic. Ma właściwości poronne. Także w ciąży absolutnie pić nie można.
Dokładnie. Częściej tylko mniejsza dawka. Od wczoraj mnie boli jakoś dziwnie pod żebrami z prawej strony cos i wkręcam sobie już że może przez te tabletki. Zwiariowac można z tym wszystkim....No szałwia jak i te tabletki musze odstawic tyle ze ja biore 2 w tygodniu. W sumie u ciebie wychodzi na to samo
Daj koniecznie znać po wizycie co powie lekarzHej. Powiem ci nie wiem bo testy owulacyjne nowe, które do mnie przyszły są do dupy. Maja czułość 25 a tamte miałam 10 także dowiem się dziś o 11 na wizycie dopiero co i jak. Nie bede sie tymi testami do wizyty narazie torturować chyba
Jatak samo przed mam więcej.Może w środku siedzi ja np w samą owulacje mam mniej niż przed
Dam na pewnoDaj koniecznie znać po wizycie co powie lekarz