L
Lebkuchen_mum
Gość
Piękna kreskaZobaczymy oczywiście jak jutro u mnie beta ale sądząc z testów nie spada. Porównanie wczoraj i dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna kreskaZobaczymy oczywiście jak jutro u mnie beta ale sądząc z testów nie spada. Porównanie wczoraj i dziś
Zobaczymy, było by cudownie ale najważniejsze w tym wszystkim będzie gdzie ta ciąża siedzi bo przy takim krwawieniu wyglada to słabo. Z jutrzejszą betą zbadam progesteron bo jeśli beta rośnie a progesteron będzie malutki to jeszcze mocniej będzie to świadczyło o ektopowej.Piękna kreska
Biorę pół tabletki co drugi dzień. Szalwie jak coś musisz w porę odstawic. Ma właściwości poronne. Także w ciąży absolutnie pić nie można.A bierzesz leki na obniżenie? Ja dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę. Do tego pije szałwię
Tak to właśnie wygląda jak się zaczynasz starać to się wszystko przestawia jak na przekórU mnie 16/17 dc a szyjka macicy bardzo wysoko i zamknięta więc woulacji raczej nie będzie już a po testach wnioskuję,że wcześniej jej nie było. No bardzo jestem ciekawa co dziś lekarz powie ale obawiam się, że to cykl bezowulacyjny...tylko czemu...od maja sprawdzałam i miałam co miesiąc. Akirat jak starania to sie tak dzieje....
No ja właśnie testowałam na takich z czułością 25 i wszystkie wyszły negatywne, mimo, że od 11dc ciemniały to do 16dc żaden nie wyszedł pozytywny, a później gwałtowny spadek i już kreski testowej prawie w ogóle nie widziałamNie wiem co mam sądzić o tych testach....ewidentnie sciemniały wczoraj ale to nie pik taki jak zawsze mam...no a te niebieskie maja zdecydowanie mniejsza czulosc
Ja sie dowiem dziś u ginekologa co i jak.No ja właśnie testowałam na takich z czułością 25 i wszystkie wyszły negatywne, mimo, że od 11dc ciemniały to do 16dc żaden nie wyszedł pozytywny, a później gwałtowny spadek i już kreski testowej prawie w ogóle nie widziałam
I niestety dalej żyje w nieświadomości, czy owi byla i czy się udało
Testować chyba będę w sobotę lub w niedziele - będzie 12-13 dni po domniemanej owu, a @ ma być 1.12 więc może już coś wyjdzie
Stawiam na peak za 1-2 dniNie wiem co mam sądzić o tych testach....ewidentnie sciemniały wczoraj ale to nie pik taki jak zawsze mam...no a te niebieskie maja zdecydowanie mniejsza czulosc
No właśnie tyle, że śluz płodny się wczoraj już skończyłStawiam na peak za 1-2 dni
W przypadku testów owu im mniejsza czułość tym dokładniejsze tzn pokazujące faktyczny peak