reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zobaczymy, było by cudownie ale najważniejsze w tym wszystkim będzie gdzie ta ciąża siedzi bo przy takim krwawieniu wyglada to słabo. Z jutrzejszą betą zbadam progesteron bo jeśli beta rośnie a progesteron będzie malutki to jeszcze mocniej będzie to świadczyło o ektopowej.

U mnie 16/17 dc a szyjka macicy bardzo wysoko i zamknięta więc woulacji raczej nie będzie już a po testach wnioskuję,że wcześniej jej nie było. No bardzo jestem ciekawa co dziś lekarz powie ale obawiam się, że to cykl bezowulacyjny...tylko czemu...od maja sprawdzałam i miałam co miesiąc. Akurat jak starania to sie tak dzieje....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem co mam sądzić o tych testach....ewidentnie sciemniały wczoraj ale to nie pik taki jak zawsze mam...no a te niebieskie maja zdecydowanie mniejsza czulosc

Załączniki

• 20211124_074217.jpg
    20211124_074217.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 70
U mnie 16/17 dc a szyjka macicy bardzo wysoko i zamknięta więc woulacji raczej nie będzie już a po testach wnioskuję,że wcześniej jej nie było. No bardzo jestem ciekawa co dziś lekarz powie ale obawiam się, że to cykl bezowulacyjny...tylko czemu...od maja sprawdzałam i miałam co miesiąc. Akirat jak starania to sie tak dzieje....
Tak to właśnie wygląda jak się zaczynasz starać to się wszystko przestawia jak na przekór 🤦🏼‍♀️

Nie wiem co mam sądzić o tych testach....ewidentnie sciemniały wczoraj ale to nie pik taki jak zawsze mam...no a te niebieskie maja zdecydowanie mniejsza czulosc
No ja właśnie testowałam na takich z czułością 25 i wszystkie wyszły negatywne, mimo, że od 11dc ciemniały to do 16dc żaden nie wyszedł pozytywny, a później gwałtowny spadek i już kreski testowej prawie w ogóle nie widziałam 😒
I niestety dalej żyje w nieświadomości, czy owi byla i czy się udało 🤔
Testować chyba będę w sobotę lub w niedziele - będzie 12-13 dni po domniemanej owu, a @ ma być 1.12 więc może już coś wyjdzie

No ja właśnie testowałam na takich z czułością 25 i wszystkie wyszły negatywne, mimo, że od 11dc ciemniały to do 16dc żaden nie wyszedł pozytywny, a później gwałtowny spadek i już kreski testowej prawie w ogóle nie widziałam 😒
I niestety dalej żyje w nieświadomości, czy owi byla i czy się udało 🤔
Testować chyba będę w sobotę lub w niedziele - będzie 12-13 dni po domniemanej owu, a @ ma być 1.12 więc może już coś wyjdzie
Ja sie dowiem dziś u ginekologa co i jak.

Bo jest on w stanie stwierdzić choćby nawet po endometrium, jajnikach itp czy owulacja była np kilka dni temu czy w ogóle jej nie będzie albo jeszcze jest przede mna?

reklama
Do góry