reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zobaczymy, było by cudownie ale najważniejsze w tym wszystkim będzie gdzie ta ciąża siedzi bo przy takim krwawieniu wyglada to słabo. Z jutrzejszą betą zbadam progesteron bo jeśli beta rośnie a progesteron będzie malutki to jeszcze mocniej będzie to świadczyło o ektopowej.
Wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i za to żeby było dobrze🙂

Może w środku siedzi :) ja np w samą owulacje mam mniej niż przed
Jak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł 😂 to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzily 🤦‍♀️

Jak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł 😂 to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzily 🤦‍♀️
Dobrze ze dopadł :D

No szałwia jak i te tabletki musze odstawic tyle ze ja biore 2 w tygodniu. W sumie u ciebie wychodzi na to samo
Dokładnie. Częściej tylko mniejsza dawka. Od wczoraj mnie boli jakoś dziwnie pod żebrami z prawej strony cos i wkręcam sobie już że może przez te tabletki. Zwiariowac można z tym wszystkim....

Hej. Powiem ci nie wiem bo testy owulacyjne nowe, które do mnie przyszły są do dupy. Maja czułość 25 a tamte miałam 10 😑 także dowiem się dziś o 11 na wizycie dopiero co i jak. Nie bede sie tymi testami do wizyty narazie torturować chyba
Daj koniecznie znać po wizycie co powie lekarz 😁

reklama
Do góry