reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

Ja wczoraj wieczorem dostałam takiego bólu podbrzusza z lewej strony, że myślałam że zejdę. Serio nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam wrażenie, że poród mniej bolał. Mąż już chciał do szpitala jechać. Po lekach spałam do 12h (gdzie normalnie śpię 6-7 i jest okej)

reklama
Hej dziewczyny, zazwyczaj tylko podglądam ale zaciekawił mnie temat 😁 Moze którejs z was lekarz wyjasnil czy wyższa prolaktyna może jakoś utrudniać poczęcie oprócz blokowania owulacji? Bo jednak podejrzewam że owu jest..

Trzymam kciuki za wszystkie🤞mam 28 lat, to nasz 6 cs o pierwsze dziecko
Hej, ja zawsze mialam za wysoką ale nie pamietam ile. Distalam nawet tablety na zbicie. Poszlam do innej lekarki, zobaczyla ze podwyzszona i powiedziala ze jest dobra. Mialam 29 lat i powiedziala ze podwyzszona jest ok, to nie przeszkadza w niczym, po kilku miesiącach nagle bylam w ciąży

Jak sprawdzałam szyjkę to jest tak no powiem wilgotno bo nie da się powiedzieć, że nie. Wczoraj mój mnie jeszcze na wieczór dopadł 😂 to było baaardzo wilgotno ale ten sluz jest mega dziwny w sensie wodnisty. Taka lepka woda. 3 dni temu było jak białko taki przezroczysty i ciagnacy a dzis wlasnie tski. Totalnie nie umiem rozpoznać co on oznacza. Nie zagłębiałam się tak nigdy w sluz bo mi piki wychodzily 🤦‍♀️
Ja mam taki śluz już w dni niepłodne. Dwa dni przed owulacją i dwa dni po jest jak białko jajka, ale nie mam go dużo. Zwykle siedzi w środku.

W oczekiwaniu na wizyte 😂😂😂
Nawet zabrał mnie na piętro kliniki płodności. Zwykle przyjmował mnie w normalnym gabinecie. 😅

Edit. Mam nadzieje, że cena przez to nie bedzie inna 😂😂😂

Załączniki

• Snapchat-1076308092.jpg
    Snapchat-1076308092.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
Dobra laski ja już po. Wygląda na to, że jest już po owulacji z prawego jajnika. Jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Emdometrium ma aż 11 mm 😃 więc chyba dobre? Bo lekarz skomentował to "pewnie endometrium około 8 a mierzy i oooo nawet 11 mamy". Do tego lewy jajnik wygląda jakby miało dojść do owulacji i lekarz mówi, żebym się bliźniaków nie doczekała 🤣🤣🤣 w tamtym miesiącu lewy jajnik spał a tylko z prawego była owulacja. Do tego umawiam się we wtorek na laparoskopie w kwestii endometriozy. Terminy odległe więc bede miec juz zaklepane gdybym nie zaszla w ciaze 😃 a plamienia sa wynikiem owulacji. Mam sie nie martwic. Cytologia idealna.

Dobra laski ja już po. Wygląda na to, że jest już po owulacji z prawego jajnika. Jest ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa. Emdometrium ma aż 11 mm 😃 więc chyba dobre? Bo lekarz skomentował to "pewnie endometrium około 8 a mierzy i oooo nawet 11 mamy". Do tego lewy jajnik wygląda jakby miało dojść do owulacji i lekarz mówi, żebym się bliźniaków nie doczekała 🤣🤣🤣 w tamtym miesiącu lewy jajnik spał a tylko z prawego była owulacja. Do tego umawiam się we wtorek na laparoskopie w kwestii endometriozy. Terminy odległe więc bede miec juz zaklepane gdybym nie zaszla w ciaze 😃 a plamienia sa wynikiem owulacji. Mam sie nie martwic. Cytologia idealna.

Super! To trzymam kciuki! :)

reklama
Ooo widzisz jestes już spokojniejsza. To podobnie jak u mnieteraz było błona wyglądała jak po owulacji a w prawym jajniku pęcherzyk, który między sobota w wtorkiem pękł.

Do góry