reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Może spróbuj zmienić na nefrologa. Ja mam w pracy cudowną lekarkę, ale niestety tylko dla dzieci 😔

Dziewczyny odbiło mi, walnęłam sobie właśnie jeszcze 1 test 😆 słuchajcie jest coś, co prawda jest cieniutka linia, ale jasnoróżowa. Mam nadzieję że rano wyjdzie🙏🙏🙏
dopiero 2 razy u niego byłam. Zobaczę co wymysli 15.11 na wizycie. Jak znowu nie bedzie wiadomo co dalej to faktycznie poszukam nefrologa.
Pokaż test!!!!!! :)

dopiero 2 razy u niego byłam. Zobaczę co wymysli 15.11 na wizycie. Jak znowu nie bedzie wiadomo co dalej to faktycznie poszukam nefrologa.
Pokaż test!!!!!! :)
Nie wiem czy będzie widać, bo zdjęcie to jednak nie to samo. Dajcie znać czy wy widzicie 😆
20211103_160413.jpg

Czyli zwidów nie mam 😆 ale i tak jest strach. Jestem niby przed terminem @. Dzisiaj 10dpo. Boje się że rano zrobię i wyjdzie negatyw 😔
A co do objawów, choć wolałam się na ten temat wypowiedzieć później bo jeszcze nie wiadomo na 100%. Owulacja była także to potwierdzone. W poniedziałek 1.11 cały dzień bolał mnie prawy jajnik i z niego była owulacja. Ale ten ból momentami mnie przeszywał wręcz. W brzuchu takie dziwne uczucie, bulgotanie co mi się nie zdarzało. Ale przede wszystkim uczucie w pachwinach, takiego rozciągania, naciągania ciężko mi to opisać. Tylko ja już w ciąży byłam, ale takich objawów nie miałam. Narazie tyle, czyli nic konkretnego 😅

reklama
Do góry