Ja co prawda nie kupiłam ale dostałam od siostry testeo, evidence 10, clearblue, hello baby, vitam, bobo test i pepinoZ rossmanna te strumieniowe używałam…
A dziewczyny jakie kupujecie testy ciążowe?
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Doskonale znam problem częstego sikania. Ja nawet jak nic nie piję to sikam co chwilę. Całe życie tak mam i mam coraz bardziej dość.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Byciw kobieta to ciezka sprawaDoskonale znam problem częstego sikania. Ja nawet jak nic nie piję to sikam co chwilę. Całe życie tak mam i mam coraz bardziej dość.
A do jakiego lekarza chodzisz? Chodzi mi o specjalizacje.Byciw kobieta to ciezka sprawa
L
Lebkuchen_mum
Gość
W sensie w sprawie tego pecherza? Do urologaA do jakiego lekarza chodzisz? Chodzi mi o specjalizacje.
Może spróbuj zmienić na nefrologa. Ja mam w pracy cudowną lekarkę, ale niestety tylko dla dzieciW sensie w sprawie tego pecherza? Do urologa
Dziewczyny odbiło mi, walnęłam sobie właśnie jeszcze 1 test słuchajcie jest coś, co prawda jest cieniutka linia, ale jasnoróżowa. Mam nadzieję że rano wyjdzie
Super Kiedy termin @?Może spróbuj zmienić na nefrologa. Ja mam w pracy cudowną lekarkę, ale niestety tylko dla dzieci
Dziewczyny odbiło mi, walnęłam sobie właśnie jeszcze 1 test słuchajcie jest coś, co prawda jest cieniutka linia, ale jasnoróżowa. Mam nadzieję że rano wyjdzie
reklama
B
B206
Gość
Ten podły nastrój to nie wiem czy sama jesień czy naprawdę za dużo tego... Ale mam ochotę dać sobie spokój ze wszystkim... Od roku szukamy domu ale rynek nieruchomości zwariował i kupić coś w adekwatnej cenie trudno... a boje się o te szalona inflacje W pracy rypie się od pół roku i cieszy mnie złożone wypowiedzenie ale jeszcze 3 miesiące w tym piekle wydaje mi się nie do ogarnięcia... No i wszystkie laski które starały się w bliskim otoczeniu o ciążę (kilkanaście) zaszło już a mi od poronienia nic nie chce zaskoczyć mimo że w ostatnich 3 miesiącach było tyle różnych rzeczy że mało czasu było nawet żeby o tym myśleć czy przejmować się by zwalać to na "moja głowę" (zwłaszcza że czekałam czy dostanę nominacje na chrzestna - ale nawet tego nie ma )... Ostatnio spadły na mnie takie newsy u rodziny że... Nie chce mi się nawet z łóżka wstawać... Nawet moja gin w akcie desperacji dała mi aromek choć mam własną owulacje... Ale głowa mnie od tego tak boli że komfort życia jeszcze gorszy a mąż ma pretensje jeszcze że mi się wahania nastroju po tym załączyły jak żyć...
Sorry za spam ale musiałam się gdzieś pouzalac w rodzinie tyle problemów ze już nawet nie chce im marudzic
Sorry za spam ale musiałam się gdzieś pouzalac w rodzinie tyle problemów ze już nawet nie chce im marudzic
Podziel się: