salamandra66
Fanka BB :)
21dc zaczął mnie kłuć jajnik .. siedzenie w domu mi nie służy bo już rozkminiam o co kaman
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej 6-7 tc liczony od daty ostatniej miesiączki. wtedy duże prawdopodobieństwo, że już będzie serce biło.Dziewczyny ja na becie jeszcze nie byłam wybiorę się na dniach, ale pytanie moje jest takie kiedy zapisać się do lekarza? No bo 9 stycznia wracam do De i nie wiem kiedy się umawiać bo teraz jak dzwoniłam to było mówione ze jeszcze za wcześnie
Wiem jak się czyta testy owu, po prostu u mnie ta metoda nie działa bo zawsze mam dwie tłuste krechy. Mam problemy z hormonami i przypuszczam że to może być przyczyną. Negatywne mam tylko podczas miesiączki. Dlatego nie robię już testów a w nowym cyklu udam się na monitoring
Jak beta będzie prawidłowo przyrastać to ok 8tc wtedy bedzie już serduszko wcześniej często odsyłają i karzą przyjść za 2 tyg bo jest pęcherzyk ale nie mogą nic więcej stwierdzićDziewczyny ja na becie jeszcze nie byłam wybiorę się na dniach, ale pytanie moje jest takie kiedy zapisać się do lekarza? No bo 9 stycznia wracam do De i nie wiem kiedy się umawiać bo teraz jak dzwoniłam to było mówione ze jeszcze za wcześnie
Ja również w sierpniu z jednego stosunku i to tydzień przed owu więc tak też się da.
Właśnie z tym to tak nie do końca po pewnym czasie plemniki się osłabiają są starsze itd.Zdecydowanie tak. i jednak ta wstrzemięźliwość poprawia parametry nasienia.
Rozumiem, ale ponoć też jak robi się z rana to wychodzą takie tłuste powinno się ustalić koło godziny 16/17 wtedy jest unormowany hormon. Może być również tak jak mówisz że przez hormony. U mnie również fiksują ale póki co jak wskazuje apka tak i wtedy są tłuste krechy. A wcześniej i po słabiutkie.Wiem jak się czyta testy owu, po prostu u mnie ta metoda nie działa bo zawsze mam dwie tłuste krechy. Mam problemy z hormonami i przypuszczam że to może być przyczyną. Negatywne mam tylko podczas miesiączki. Dlatego nie robię już testów a w nowym cyklu udam się na monitoring
Testowałam ponad jeden cały cykl w różnych godzinach i zgodnie z ulotką czyli na czczo i zawsze miałam pik. Tutaj przykładowo 3 dni z rzędu gdzie już teoretycznie byłam tydzień po owu. Takie same miałam teraz z 5 dnia cyklu więc już nawet nie kupowałam kolejnego opakowaniaWłaśnie z tym to tak nie do końca po pewnym czasie plemniki się osłabiają są starsze itd.
Rozumiem, ale ponoć też jak robi się z rana to wychodzą takie tłuste powinno się ustalić koło godziny 16/17 wtedy jest unormowany hormon. Może być również tak jak mówisz że przez hormony. U mnie również fiksują ale póki co jak wskazuje apka tak i wtedy są tłuste krechy. A wcześniej i po słabiutkie.
Oo kurczę to faktycznie może coś z hormonami , choć ja osobiście nie jestem zwolenniczka testów owu , jak już pisałam u mnie np wychodziło ze owu jest a na monitoringu nie było nawet pęcherzyka , wiec może i wyrzut lh był ale raczej nie mial na co działaćTestowałam ponad jeden cały cykl w różnych godzinach i zgodnie z ulotką czyli na czczo i zawsze miałam pik. Tutaj przykładowo 3 dni z rzędu gdzie już teoretycznie byłam tydzień po owu. Takie same miałam teraz z 5 dnia cyklu więc już nawet nie kupowałam kolejnego opakowania
Dziewczyny pisały, że przy PCOS zawsze są pozytywne testy owulacyjne.Testowałam ponad jeden cały cykl w różnych godzinach i zgodnie z ulotką czyli na czczo i zawsze miałam pik. Tutaj przykładowo 3 dni z rzędu gdzie już teoretycznie byłam tydzień po owu. Takie same miałam teraz z 5 dnia cyklu więc już nawet nie kupowałam kolejnego opakowania