reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Innych objawów wlanie nie mam, tylko trochę podwyższone tsh ale reszta w normie więc nie wiem...
To może średnie testy. Również mam problemy z hormonami. Hashimoto, zapalenie stałe tarczycy, niedoczynność. I jakieś inne pierdoły.
Wiadomo nie każdy test jest dobry i nie dla każdego. W takim razie u Ciebie zostaje się odprężyć i wsłuchać się w organizm albo iść na monitoring. Szczerze ja używam dopiero 2gi raz testów owu. Wcześniej (byłam już 2 razy w ciąży) nawet mnie to nie interesowało. Po prostu przy zakupie testów dostałam 10sztuk owu i spróbowałam.

U mnie testy owulacyjne też nie wychodzą. Co prawda nie mam aż taki kresek mocnych, ale mam tak, że w trakcie miesiączki są negatywne, potem zaczyna się wybawiać kreska, dochodzi do pewnego lekkiego poziomu i dalej nie idzie. U mnie to prawdopodobnie dlatego, że mam jajniki w stylu PCOS. W badaniach PCOS mi nie wychodzi, ale na USG zawsze mam jajniki pełne dojrzewających jajeczek. Nawet teraz w trakcie ciąży na prawym miałam ich kilka o średnicy 6mm :o

U mnie testy owulacyjne też nie wychodzą. Co prawda nie mam aż taki kresek mocnych, ale mam tak, że w trakcie miesiączki są negatywne, potem zaczyna się wybawiać kreska, dochodzi do pewnego lekkiego poziomu i dalej nie idzie. U mnie to prawdopodobnie dlatego, że mam jajniki w stylu PCOS. W badaniach PCOS mi nie wychodzi, ale na USG zawsze mam jajniki pełne dojrzewających jajeczek. Nawet teraz w trakcie ciąży na prawym miałam ich kilka o średnicy 6mm :o
Może masz krótką owu i akurat mimo testowania w tych samych godzinach nie możesz się wstrzelić? Chociaż dziwne. Możliwe że to przez te jajniki. Boże nie mogę się doczekać testowania ale ciążowego...

No ciekawy temat z tymi testami ale wydaje mi się że trzeba brać duży margines błędu na to i bez monitoringu to i tak celowanie w niewiadomą...
Margines błędu tak, ale skoro nie wychodzi później wychodzi jasna a w dni owu po obliczeniu wychodzą mocne wskazujące na owu to myślę że można uwierzyć i więcej przytulania nie zaszkodzi w te dni hehe

reklama
Do góry