Przesuń dzień rozpoczęcia w jedną lub w druga stronę tak, żeby się chłopak pogubiłJa mu dawno nie mówię kiedy są ale nie trzeba być geniuszem by sam sobie mniej więcej wyliczał... Ja staram się by sex był regularnie od okresu by nie widział różnicy ale sam robi stop jak nadciągają dni płodne... Później jak już mija "ryzykowny" okres sam chętnie wraca do gry ale mnie ta zabawa już zmęczyła
reklama
Magda 1996
Fanka BB :)
Postaram się nic nie zmieniać na liście ale jakoś tak sobie myślę że wolę się nie napalać i nie rozczarować jutro rano to jest w sumie 3 miesiąc starań mniej więcej ale dopiero teraz myślę że było tak porządniej starane no i oczywiście byłaby to pierwsza ciąża i bardzo bym się cieszyła bo zawsze sobie myślałam że chciałabym mieć 25 lat i urodzić ale i tak nie pykło bo w kwietniu 26Teraz już nie masz wyjścia, rano muszą być mocniejsze kreski bo listy się nie zmienia w trakcie
Blondi_87
Brak sexu w tym czasie to i tak silna podpowiedź niestetyNie mów mu kiedy masz okres Może wtedy nie zauważy że to już płodne.
Blondi_87
Probowalam już kłamać z opoznieniem owulację ale też niekoniecznie zawsze działaPrzesuń dzień rozpoczęcia w jedną lub w druga stronę tak, żeby się chłopak pogubił
salamandra66
A rozmowa ? Taka na spokojnie ? Może się stresuje ?Probowalam już kłamać z opoznieniem owulację ale też niekoniecznie zawsze działa
Blondi_87
Probowalam... Gada jedno robi drugie...A rozmowa ? Taka na spokojnie ? Może się stresuje ?
MamaR
Powiedzcie mi czy ten ból piersi o którym mówią w szczęśliwym cyklu to jest taki całościowy? Boli mnie tylko po bokach. Mam dwójkę dzieci ale nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego ani bólu piersi . Ten cykl jest dziwny bo i jakieś plamienie wczoraj było jednorazowe brązowe i ciągną mnie piersi po bokach tak że cały dzień bez stanika chodzę Przypuszczam że jutro 8dpo , testy owu mi się skończyły już w 13dc a na monitoringu nie byłam. Mam urlop do nowego roku i za dużo myślę
Jula19
U nas też bylo ciężko. Polecam rozmawiać do skutku i się nie poddawać. Ja kilka razy powtarzałam się. Zmarnowaliśmy w milczeniu sporo czasu....Probowalam... Gada jedno robi drugie...
Magda 1996
Ja mam znowu tak że zawsze bolały mnie po boku tak teraz też dodatkowo od dołuPowiedzcie mi czy ten ból piersi o którym mówią w szczęśliwym cyklu to jest taki całościowy? Boli mnie tylko po bokach. Mam dwójkę dzieci ale nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego ani bólu piersi . Ten cykl jest dziwny bo i jakieś plamienie wczoraj było jednorazowe brązowe i ciągną mnie piersi po bokach tak że cały dzień bez stanika chodzę Przypuszczam że jutro 8dpo , testy owu mi się skończyły już w 13dc a na monitoringu nie byłam. Mam urlop do nowego roku i za dużo myślę
reklama
Ale to nie z opóźnianiem owulacji. Powiedz, ze okres 6 dni wcześniej dostałaś. A potem a czasie okresu powiedz, ze już się skończył ale nie masz ochoty na seks, pracuj dłużej, czy co tam. Chłopakowi się tydzień przesunie i powinniście trafic z owulacja heheProbowalam już kłamać z opoznieniem owulację ale też niekoniecznie zawsze działa
A tak serio to współczuje. On w ogóle chce mieć dzieci?
Podziel się: