reklama
Ja też tak miałam, test negatywny a dzień później zrobiłam betę i była ciąża Także trzymam mocno kciukiMyślę, że jutro przyjdzie, a nadzieję na cokolwiek robi mi tylko to, że nie wysypało mi twarzy jak zawsze przed okresem jak nie przyjdzie to na pewno w poniedziałek zrobię betę.
Ja zrobiłam już tyle testów, że myślę, że chociaż jeden by coś wykrył, gdyby była ciąża
U
użytkowniczka Co
Gość
Już dostałam okres niestetyJa też tak miałam, test negatywny a dzień później zrobiłam betę i była ciąża Także trzymam mocno kciuki
Doczytałam Nowy cykl, nowe starania i nadziejaJuż dostałam okres niestety
Zrób prędzejJa coś czuję że nie wytrzymam do soboty z testowaniem ....
Podoba mi się Twoje podejscie. Tez uważam, ze we wszystkim trzeba szukac plusów aczkolwiek kolejny pozytywny test dla motywacji jak najbardziej wskazanyNie nakłaniaj ! Jak ma być to będzie ale z drugiej strony jak nie będzie to można poszaleć w sylwestra
wezsietatatooo
Fanka BB :)
Hej,u mnie to samo 4 zabiegi biopsji mammotomocznej w ciągu 8lat. Wszystko włókniaki i torbiele. Badałas hormony? Lekarz mówił że może być to spowodowane nieprawidłowościamo w hormonach ale dopiero teraz będę badać przy staraniach wcześniej jakoś nie przejmowałam się tym.
Bylam u dwoch specjalistow i dopytywalam, czy to nie wina zaburzonej gospodarki hormonalnej i obaj zaprzeczyli. Pierwszym z nich byl ginekolog w poradni chorob piersi. Onkolog twierdzi, ze to podloze genetyczne - mam dwie siostry i zadna z nich nie ma takich problemów, to samo mama. Na poczatku stycznia mam wizyte u dobrego gienkologa (czekalam 2 miesiace na wizyte prywatna ) mam zamiar poruszyć z nim i te kwestie. U mnie jak dotad same gruczolakowlokniaki. Zaraz wyjezdzam do szpitala takze
reklama
Magda 1996
Fanka BB :)
Powodzenia w takim razieHej,
Bylam u dwoch specjalistow i dopytywalam, czy to nie wina zaburzonej gospodarki hormonalnej i obaj zaprzeczyli. Pierwszym z nich byl ginekolog w poradni chorob piersi. Onkolog twierdzi, ze to podloze genetyczne - mam dwie siostry i zadna z nich nie ma takich problemów, to samo mama. Na poczatku stycznia mam wizyte u dobrego gienkologa (czekalam 2 miesiace na wizyte prywatna ) mam zamiar poruszyć z nim i te kwestie. U mnie jak dotad same gruczolakowlokniaki. Zaraz wyjezdzam do szpitala takze
Podziel się: