reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Mam problemy z piersiami. Pierwsza zmiane wykrylam w wieku 20 lat. Do tej pory mialam ich juz okolo 6 na szczescie wszystkie lagodne. Chodzę co roku na kontrolne usg. W tym roku z uwagi na starania podjelismy decyzje o usunieciu wszystkich na wypadek gdyby pod wplywem zmian hormonalnych zaczęły rosnąć. Wizyta prywatna, ale wszystkie zabiegi na NFZ (jedna biopsja mammotomiczna to koszt 2500). Jutro odbieram wyniki takze trzymajcie kciuki ❤️
u mnie to samo 4 zabiegi biopsji mammotomocznej w ciągu 8lat. Wszystko włókniaki i torbiele. Badałas hormony? Lekarz mówił że może być to spowodowane nieprawidłowościamo w hormonach ale dopiero teraz będę badać przy staraniach wcześniej jakoś nie przejmowałam się tym.

Narazie to pasującą mi godzinę po pracy udało mi się znaleźć na środę... jutro moze zadzwonię do innego labo, Środa trochę późno ale może szarpnę się na betę? Bo to będzie 9-10 dpo ... sama nie wiem
Nie wiem. Ja bym chyba szukała na ten dzień wcześniej, bo jednej strony dzień nie powinien zrobić znaczącej roznicy, a z drugiej jak będzie jakieś odchylenie od normy, to będziesz się doszukiwać.

Nie wiem. Ja bym chyba szukała na ten dzień wcześniej, bo jednej strony dzień nie powinien zrobić znaczącej roznicy, a z drugiej jak będzie jakieś odchylenie od normy, to będziesz się doszukiwać.
No właśnie nie wiem... wzięłam narazie tą godzinę ale koliduje to z moim planem testowania dopiero w 1 dzień świąt 🤷🏽‍♀️ został tydzień- nie mam ZADNYCH oznak ani okresu ani ciąży, czuje ze nic nie czuje, nic mnie nie boli, nic nie kłuje 😂😂😂 nie wiedziałam że to może być zmartwieniem 😂😂😂

reklama
Do góry