reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja bym zrobiła progesteron. W tym cyklu zamierzam sprawdzić progesteron. Ale u mnie to dopiero około 10.01Albo progesteron? Bo to jakby teraz by chyba wypadało?
Bibi89
Fanka BB :)
Ile dni masz cykle zazwyczaj? Bo ja jestem 6-7 dpo i jest to dopiero mój 20dc.Girls, mam dzisiaj 26dc, 5-6dpo (testy), czuje się zupełnie jak przed okresem, brzuch czuje, wizyty w wc nabrały mocy, czuje się jak balon, klasyka. Cykl moim zdaniem stracony. Zastanawiam się, czy jest sens robic betę, żeby sprawdzić czy to nie biochem? Jak tak to koedy?
Czy jeżeli czuje się okresowo tak wcześnie to nie ma sensu?
Jak masz ochotę na betę to pewnie ze rob, ale progesteron chyba też bym zrobila. Wogole zastanawiam się czy nie zrobić tez proga w tym tyg. Żeby wiedzieć jaki poziom bo biorę teraz progesteron pierwszy raz w tym cyklu.
Od zawsze miałam średnio co 32 dni. Teraz wychodzi na to, że będzie 34 co mieści się w mojej normie. Proga zrobie we wtorek, bo to będzie ok 8dpo. Zobacze co pokaże. I na tej podstawie przemysle betę, tak to wymyśliłam po przestudiowaniu dzisiaj forumIle dni masz cykle zazwyczaj? Bo ja jestem 6-7 dpo i jest to dopiero mój 20dc.
Jak masz ochotę na betę to pewnie ze rob, ale progesteron chyba też bym zrobila. Wogole zastanawiam się czy nie zrobić tez proga w tym tyg. Żeby wiedzieć jaki poziom bo biorę teraz progesteron pierwszy raz w tym cyklu.
Czytałam, ze proga powinno się robic 7-8dpo i wartość powinna wynosić od 10ng/ml do ok 50. Przy bezowulacyjnym poniżej 3
U
użytkowniczka Co
Gość
Znowu mam jakiś słaby okres
Coraz bardziej mnie to niepokoi.
Coraz bardziej mnie to niepokoi.
Bibi89
Zobacze, może jutro się pofatygujeOd zawsze miałam średnio co 32 dni. Teraz wychodzi na to, że będzie 34 co mieści się w mojej normie. Proga zrobie we wtorek, bo to będzie ok 8dpo. Zobacze co pokaże. I na tej podstawie przemysle betę, tak to wymyśliłam po przestudiowaniu dzisiaj forum
Czytałam, ze proga powinno się robic 7-8dpo i wartość powinna wynosić od 10ng/ml do ok 50. Przy bezowulacyjnym poniżej 3
Daj znać, jak będziesz miała wynik, bo ten progesteron mnie nurtuje. Przypomniało mi się, ze @Madame83 miała niski progesteron, a ciąża biochemiczna. A tu normy niby od 10, a poniżej 3 brak owulacji. Nic mi się tu nie zgadzaZobacze, może jutro się pofatyguje
U
użytkowniczka Co
Gość
Przy biochemicznej progesteron spada, dlatego @Madame83 mogła mieć taki wynik.Daj znać, jak będziesz miała wynik, bo ten progesteron mnie nurtuje. Przypomniało mi się, ze @Madame83 miała niski progesteron, a ciąża biochemiczna. A tu normy niby od 10, a poniżej 3 brak owulacji. Nic mi się tu nie zgadza
Ale faktycznie dziwne, że poniżej 3 brak owu...
W sumie tak, bo to było już po tych 8dpoPrzy biochemicznej progesteron spada, dlatego @Madame83 mogła mieć taki wynik.
Ale faktycznie dziwne, że poniżej 3 brak owu...
reklama
Bibi89
Narazie to pasującą mi godzinę po pracy udało mi się znaleźć na środę... jutro moze zadzwonię do innego labo, Środa trochę późno ale może szarpnę się na betę? Bo to będzie 9-10 dpo ... sama nie wiemDaj znać, jak będziesz miała wynik, bo ten progesteron mnie nurtuje. Przypomniało mi się, ze @Madame83 miała niski progesteron, a ciąża biochemiczna. A tu normy niby od 10, a poniżej 3 brak owulacji. Nic mi się tu nie zgadza
Podziel się: