reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Jeju, baby, wy tutaj "ja w 1 ciąży...", "z moim 1 dzieckiem..." itp, nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę, że macie

Hej dziewczyny!
Wiem, że nie jesteście wróżkami i nie tego oczekuję, bo zgadzam się, ze najlepiej iść na betę.. ale przyznam szczerze, ze jestem trochę skołowana i może mój post tutaj jest wynikiem bezradności.. 🥺
Do miesiączki pozostaje niecałe 4 dni. Od tygodnia bardzo bolały mnie piersi (jak nigdy) i miałam poczucie zatrucia jakby pokarmowego. Po roku bezowocnych starań moje myśli poszły nie tylko w stronę ciąży ale również jako efektu szczepienia (I dawka Pfizera 17.11). Choć ciąża teoretycznie możliwa bo był seks w dni płodne (sprawdzone testem owu). Dzisiaj zrobiłam test z porannego moczu - „tradycyjnie biel vizira”, choć wiem, ze to za szybko.
Ale: mamy piatek wieczór - betę robiąc w poniedziałek - wynik otrzymam we wtorek- czyli dzień spodziewanej miesiączki oraz wizyty u gina (jestem umówiona już od dawna, tak się trafiło🤷🏼‍♀️). I cholera tak siedze na wc po większych posiłkach i myśle czy mogę wziąć cos z lekow czy przemęczyć sie 😣😣 ehhhh masakra 😓
Któraś ma doświadczenia podobne? Albo wiedzę na ile wszelkie usprawniacze jelit mogą być zagrażające ? Każda info co myślicie cenna…

Kochana, mnie zmiotło we środę po południu w pracy....Objawy jak grypa żołądkowa, lekkie wymioty plus stan podgoraczkowy...Bóle brzucha, podbrzusza. L4 i leżenie plackiem. Czyli wcale to nie musiała być grypa żołądkowa...

jestem w trakcie 17 cyklu. Teraz będę robić drożność (jak łaskawie biocenoza wyjdzie dobrze), potem lekarz powiedział, ze 3 cykle naturanlnie i jak nie pójdzie to inseminacja.
Ja mam bardzo ładne swoje cykle i owulki, niestety nasienie męża jest takie se. Ale i tak poprawiło się mega mocno od pierwszych badań.
To moje 7 cykli to prawie nic, ale wydaje się wieczność... ostatni cykl w tym roku przede mną i już "just in case" zapislam się to innego lekarza, dobrze mieć drugą opinie

Kochana, mnie zmiotło we środę po południu w pracy....Objawy jak grypa żołądkowa, lekkie wymioty plus stan podgoraczkowy...Bóle brzucha, podbrzusza. L4 i leżenie plackiem. Czyli wcale to nie musiała być grypa żołądkowa...
Rozumiem, ze finalnie szczęśliwe dwie kreseczki? ☺️🥰

reklama
Do góry