Nel331
Fanka BB :)
Pisanie na forum dla starających się o utarciu nosa w postaci przepraszam - nie zajścia w pierwszym cyklu starań ? aż mnie zmroziło. Po to jest tutaj każda z nas. Jak można napisać coś takiego? Zawiśc? Zazdrość ? Ja sama staram się dwa lata i w życiu bym nie pomyślała, żeby komuś napisać coś w stylu „niech ci się nie uda bo jesteś za pewna siebie” rany.Strasznie irytująca jesteś dziewczyno.
To ciągle powtarzanie, ze udało Ci się za pierwszym razem i teraz tez nie ma opcji zeby się nie udało. Wszystko ma być zgodnie z planem i jak w zegarku. Identyczne objawy, odczucia. Wykaż może czasem trochę empatii? W ogóle co tu robisz skoro z ciążą nie ma u Ciebie problemu? Od sporego czasu przed staraniami zatruwasz życie innych dziewczyn, ze jeszcze nie próbujesz ale na pewno uda się za pierwszym strzałem. Miej trochę pokory, mam nadzieję, ze los utrze Ci nosa. Bycie zbyt pewnym siebie nie popłaca.
Droga Pani, co jest złego w tym, ze ktoś nastawi się pozytywnie, ze uda mu się za pierwszym razem? To jest karalne ?
Pominęłam gdzieś przy nazwie wątku małym druczkiem „tylko dla starających się powyżej x cykli ?