Carry88
Moderator
Pani doktor kazała przyjść za 2 tyg, ale zrobię bete jutro i w czwartek
Jak długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani doktor kazała przyjść za 2 tyg, ale zrobię bete jutro i w czwartek
ja byłam 5tydi6dni zarodek bez tętna, syn zdrowy jak rybaNo i przy tej becie zarodka na pewno też nie będzie widać jeszcze.. Jak dla mnie powinnaś też poczekać jeszcze, ja ostatnio miałam betę 4000 i zarodka też nie było jeszcze widać, jak byłam u gin w 5+2 i był tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte bez zarodka, bo za wcześnie jeszcze..
Ok 34 dni. Test owulacyjny pozytywny wyszedł mi 8 grudnia.Jak długie masz cykle?
Ok 34 dni. Test owulacyjny pozytywny wyszedł mi 8 grudnia.
Wyszłam z płaczem, teraz trochę poczytałam i sie uspokoiłamPrzy takich długich cyklach może być różnica lekarz liczy usg z terminem miesiączki wg. standardowego cyklu 28 dni. Nie martw się na zapas bo często lekarze zbyt na wyrost mówią o ciąży bez zarodka.
Wyszłam z płaczem, teraz trochę poczytałam i sie uspokoiłam
Tzn mi nie jest potrzebny. Zastanawiałam się ogólnie czy są takie po prostu Wiesz dlaczego dostaje na zbicie?Nie wiem dokładnie jak lek się nazywa lecz mogę zapytać koleżankę która poznałam ostatnio w szpitalu . Ona dostaje tabl na zbicie więc na 100% są takie leki
Dziewczyny o co chodzi 31 grudnia beta była 28 a dzisiaj powtarzałam czy spadła a ona wynosi 54.5 zamiast spadać
Podobno miała za wysokiTzn mi nie jest potrzebny. Zastanawiałam się ogólnie czy są takie po prostu Wiesz dlaczego dostaje na zbicie?
Dziewczyny, ile testów owulacyjnych muszę mieć na jeden miesiąc testowania? (Do pierwszego piku) cykl około 29-31 dni