mariaantonina96
Fanka BB :)
Dopiero 3, ale ja się już czuję jakby to trwało wiecznośćto trzymam kciuki ,żeby się udało . a który to cykl starań?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 3, ale ja się już czuję jakby to trwało wiecznośćto trzymam kciuki ,żeby się udało . a który to cykl starań?
też mam podobne uczucie dodatkowo jakby miesiąc trwał znacznie dłużej niż zazwyczajDopiero 3, ale ja się już czuję jakby to trwało wieczność
Najlepsze jakie można mieć nastawienie ! Trzymam kciuki za ten cyklWitam się w 1dc nowy cykl nowe szanse i z takim nastawieniem się obudziłam
Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj 27dc, @ powinna być za dwa dni i chyba tak będzie bo czuję się "okresowo", więc chyba nie uda się zatestować [emoji6] i nawet póki co się tym nie przejmuję, może jedynie tym, że odkąd się zaczęliśmy starać to miesiąc jest jakby dłuższy [emoji28] Miłego dnia Wam życzę [emoji3059]
Ja robiłam prywatnie w klinice w Krakowie, koszt 400 zł.Z jakiego jesteś miasta? Zastanawiałam się nad zrobieniem prywatnie ale w jednej klinice zawołali 1 tys zł plus 400 za znieczulenie
Przed Tobą Noc szałowa Sylwestrowa chyba,że się nie rozkręci @ ! Trzymam kciukiMi już się zaczyna plamienie więc okres tuż tuż...